Liigat

Nuori tähtihyökkääjä solmi jatkosopimuksen Happeen kanssa

18.11.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Taitava laitahyökkääjä Peter Kotilainen (oik.) paljasti perjantaina tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa. Kuva: Esa Jokinen

Taitava laitahyökkääjä Peter Kotilainen (oik.) paljasti perjantaina tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happeeta edustava laitahyökkääjä Peter Kotilainen paljasti tulevaisuuden suunnitelmiaan Ylen tv-ottelussa perjantaina. Hän kertoi Happee–Oilers-ottelun erätauolla näytetyssä haastattelussa allekirjoittaneensa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen jyväskyläläisseuran kanssa.

Kotilainen, 22, on jo usean kauden ajan lukeutunut liigan tähtipelaajien joukkoon. Kuluva kausi on hänelle seitsemäs Salibandyliigassa.

– Viime aikoina olen miettinyt paljon tulevaisuuden kuvioita ja kuunnellut omaa sydäntä, siinä missä haluan elää ja pelata. Lopulta aika selvää, että haluan jatkaa elämääni Jyväskylässä ja Happeessa. Pikkupojasta asti tämä laji ja tämä seura on ollut ykkösasioita minun elämässäni ja antanut minulle eniten positiivisia asioita, Kotilainen kertoi Happeen kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa.

Tällä kaudella hän on iskenyt hirvipaidassa pelaamissaan 10 ottelussa tehopisteet 15+9=24 ja on koko liigan pistepörssin kolmannella sijalla.

Kotilainen edustaa Suomen maajoukkuetta Latvian Riiassa pelattavissa MM-kisoissa joulukuussa.

Linkki: Uutinen Happeen sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.