Liigat

Öljymiehet-dokumenttisarjan kolmas osa: Fysiikkatestejä, Salkkarit-kerho ja derbyyn valmistautumista

19.11.
2016
1 Kommentti
6
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus dokumentista.

Kuva: Kuvakaappaus dokumentista.

Esport Oilersia koko kauden seuraavan Öljymiehet-dokumenttisarjan kolmas jakso on julkaistu. Katsoja päästetään tutustumaan jälleen lisää Oilersin edustusjoukkueen treeneihin, ja vuorossa on muun muassa fysiikkatestejä.

Valmennus pääsee kertomaan yleisarvionsa testituloksista, ja lisäksi seurataan hyökkääjä Sylvester Raikamon kuntoutumista.

Vaikean alkukauden jälkeen Oilers-pelaajien kasvoilla on myös hymyä, kun joukkue otti selvän kotivoiton Kooveesta. Perttu Pajukoski kertoo avoimesti mieltymyksestään Salatut Elämät -sarjaan ja paljastaa, ketkä joukkueesta kuuluvat Salkkarit-kerhoon.

Lisäksi jaksossa ennakoidaan tänään lauantaina pelattavaa jäähalliottelua, jossa Oilers kohtaa paikallisvastustaja Indiansin.

Alla on katsottavissa uusin Öljymiehet-jakso sekä Oilersin tekemä intro-video Espoon derbystä.

Dokumenttisarjan aikaisemmat jaksot:
1. jakso – Uusi kausi
2. jakso – Öljysuonta etsimässä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
rakkikoira
19/11/2016
Kovaa settiä. Toivottavasti öljymiehet löytää hyvän nuotin kun mennään kautta etnpäin. Pajukoski on kyllä varsinainen hidalko! ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.