Maajoukkueet

Olympic Channel näyttää MM-salibandya – kanavaa katsottu yli 300 miljoonaa kertaa elokuun jälkeen

24.11.
2016
3 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Salibandyn MM-kisojen finaali näytetään Olympic Channelissa. Viime MM-finaalissa kohtasivat Suomi ja Ruotsi. Kuva: IFF

Salibandyn MM-kisojen finaali näytetään Olympic Channelissa. Viime MM-finaalissa kohtasivat Suomi ja Ruotsi. Kuva: IFF

Kansainvälisen olympiakomitean nettitelevisiokanava Olympic Channel tulee näyttämään kaikkiaan 33 tuntia MM-salibandya Riian MM-kisoista. Tarjonnassa tulee olemaan satunnainen selektio otteluita sekä MM-finaali, joka pelataan 11.12.

Vaikka salibandy ei ole olympialaji, niin se KOK:n tunnustama laji, ja osallistuu ensi kesän World Games -tapahtumaan Puolan Wroclawissa. Olympic Channel tulee näyttämään otteluita yhteisyössä IFF:n (kansainvälinen salibandyliitto) kanssa.

– Olemme innostuneita yhteistyöstä IFF:n kanssa, ja yhteisenä tavoitteenamme on saada lisänäkyyttä lajille. Salibandy on nopeatempoinen ja toiminnantäyteinen laji, joka sopii mainiosti kansainväliselle alustallemme ja nuorelle kohderyhmällemme, kanavan toimitusjohtaja Mark Parkman kommentoi insidethegames -sivustolle.

IFF:n pääsihteeri John Liljelund kertoi uutisessa, että ”yhteistyö Olympic Channelin kanssa on mahtava tilaisuus lisätä lajin näkyvyyttä ja lisätä lajitietoutta urheiluväen parissa.”

Uutisessa mainitaan, että Parkman oli kertonut lokakuussa, että Olympic Channelilla oli ollut siihen mennessä noin 300 miljoonaa katsojaa. Itse kanava lanseerattiin julkiseksi Rion olympialaisten jälkeen 21.8. 2016. Kanava näyttää eritoten olympialajeja sangen laajalla skaalalla, ja sen hintalappu oli KOK:lle peräti 9,7 miljoonaa euroa.

insidethegames -sivuston uutiseen
Olympic Channel

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
KimmoQ
24/11/2016
Kanavan hintalappu oli 9,7 miljoonaa euroa. Kertokaa joku hölmölle mitä tuo siis tarkoittaa? Siis kanavan perustaminen nettiin on maksanut noin paljon vai mitä?
Tero
24/11/2016
IFF maksoi 9.7 miljoonaa että saa kanavalle 33 tuntia salibandya näkyviin.
S7
24/11/2016
Jutun alla olevista linkeistä löytyy vastaus. The ioc maksoi, ei iff

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.