Liigat

Pitkä pesti päättyy – Pulkkinen jättää Happee-valmennuksen tämän kauden jälkeen

15.11.
2016
16 Kommenttia
3
Liigat
Seppo Pulkkinen (vas.) ei toimi Happeen päävalmentajana enää tulevalla kaudella. Kuva: Esa Jokinen

Seppo Pulkkinen (vas.) ei toimi Happeen päävalmentajana enää tulevalla kaudella. Kuva: Esa Jokinen

Seppo Pulkkinen ei toimi Jyväskylän Happeen päävalmentajana enää tulevalla kaudella 2017-2018. Tämän kauden loppuun mennessä Pulkkinen on ehtinyt luotsata Happeeta jo yli 12 kauden ajan.

Pulkkisen manttelinperijänä toimii kaudesta 2011-2012 lähtien Happeen valmennuksessa mukana ollut Mikko Lehto.

– Olen pitkään saanut olla mukana vastaamassa Happeen miesten liigajoukkueen valmennuksesta, haasteita ei ole puuttunut, mutta eteenpäin on menty. Happeen valmennus on perustunut tiimityöhön ja jaettuun johtajuuteen.

– Olemme onnistuneet nousemaan pohjalta vakavasti otettavaksi joukkueeksi. Tämä nousu ei olisi ollut mahdollista ilman hyviä ja sitoutuneita ihmisiä joukkueessa eikä ilman seuran luottoa pitkäjänteiseen työhön. Nyt on tullut muutoksen aika; siirryn tämän kauden jälkeen sivuun päävalmentajan tehtävästä, Pulkkinen kommentoi Happeen sivuilla.

Päävastuun ottava Lehto kommentoi seuraavaa seuran sivuilla:

– On ilo ja kunnia ottaa ensi kaudella päävalmentajan vastuu seurassa, jossa olen jo pitkään toiminut sekä pelaajana että viimeiset vuodet valmentajana. Seppo Pulkkisen kanssa työskentely on perustunut vahvasti tiimityöhön ja Happee tulee jatkamaan tällä tavalla jatkossakin. Haluamme olla joukkue, joka taistelee joka vuosi mestaruudesta sekä joukkue, joka pystyy tuottamaan huippupelaajia maajoukkueisiin.

Kauden alla Happeen toiminnanjohtajan pestissä aloittanut Pasi Kotilainen lupasi, että Pulkkisella tulee olemaan jatkossakin rooli seuran kehitystyössä.

– Valmennuksen muutos on tarkkaan harkittu prosessi, joka noudattaa seuran uutta strategia seuraavalle viidelle vuodelle. Uusi päävalmentaja Lehto on tehnyt pitkään Pulkkisen kanssa laadukasta valmennustyötä miesten liigajoukkueessa ja nyt uuden strategian myötä oli luonnollista, että hän ottaa päävalmentajan vastuun.

– Olemme seurassa erittäin kiitollisia seuramme pitkäaikaisimmalle ja menestyksekkäimmälle valmentajalle, Seppo Pulkkiselle. Olemme sopineet, että yhteistyö ei lopu tähän vaan Seppo tulee olemaan jatkossakin Happeen kehitystyössä mukana. Tarvitsemme Sepon osaamista edelleen.

Lähde: Happeen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
15/11/2016
Minusta tämä on hyvä tapa toteuttaa vaihdos.
Fiksua
15/11/2016
Pulkkinen huomasi, että taitaa olla hyvä hetki hypätä uppoavat laivasta.
Älytön kommentti
15/11/2016
En nyt kyllä ihan ymmärrä tuota uppoava laiva kommenttia. Pelaajat eivät ole keskimäärin mitään kehäraakkeja. Pelaajia on toki lähtenyt muihin seuroihi Suomeen ja myös ulkomaille.

Olisikohan kumminkin syy lopettamiseen, että herralla ei vain yksin kertaisesti ole enempää annettavaa omasta mielestään joukkueelleen ja näin ollen viisana herrana ymmärtää antaa vastuun uusvanhalle kaverille, jotta joukkue lähtee uudelleen liitoon. 12 vuotta on kumminkin melko kunioitettava aika salibandyjoukkueelle.

Suuri arvostus Seppoa kohtaan.
S7
15/11/2016
Seppo on kovis, uppoavasta laivasta huuteleva raukkis! Turhaa täällä syitä arvella, pitkä ja hieno duuni suomalaisen säbän eteen, asiantuntija lausuntoja saataneen jatkossa kuulla toiselta puolen kaukaloa.
PasiToskiainen
15/11/2016
Hieno mies, respect!
Sjarmo
15/11/2016
Seppo on tehnyt erittäin hienoa työtä Happeessa. Toivottavasti Seppo jatkaa pitkään Happee-yhteisössä, sillä annettavaa on seuralle paljon myös valmennushommien ulkopuolella.
JKL
15/11/2016
Tuntematta sen paremmin nykyisiä vastuita Happeen valmennustyöstä, voisi kuitenkin heittää ilmoille kysymyksen, mikä varsinaisesti muuttuu? Lehto lienee jo jonkin aikaa vastannut treenien suunnittelusta ja peluuttamisestakin tietyiltä osin. Sepon rooli on ulospäin näyttäytynyt enemmänkin pr-miehenä median suuntaan sekä joukkueen "isähahmona" ja pedagogina. Siinä hän on ollut valtakunnan ykköskaartia.
Kiitollinen
15/11/2016
Seppo on hieno ja ammattitaitoinen mies. Happee ollut kestomenestyjä sarjassa jo pitkään, eikä se ole vain pelaajien ansiota vaan myös valmennusjohdon. Hatun noston arvoinen ura (sivuharrastus). Kunnioitusta Seppo saa täältä suunnalta myös siksi, että on tukenut pelaajia myös siviilielämän puolella ja kasvattanut pelaajia. Tiedän monia Happeen pelaajia jotka voisi olla pahoilla teillä ja vielä tuittupäisempiä, jos joku muu kuin Seppo olisi heitä muinoin valmentanut. Onnea, menestystä ja terveyttä tulevaisuutesi Seppo!
Joo
15/11/2016
Seppo on todella ammattitaitoinen mies. Arvostan hänen työtään niin joukkueen valmentajana kuin pelaajien henkilökohtaisen elämän vaikuttajana.
Toivottavasti hän käy seuraamassa pelejä Hirviteatterissa katsomon puolelta ja antaa tarvittaessa "pojille" henkisen puolen neuvojaan.
Ison hatun nosto hänelle tehdystä työstä !
Terhi
15/11/2016
Uppoava laiva tosiaan. On tuo Happeen touhu niin hirveän näköistä pelillisesti ja taloudellisesti, että aivan ymmärrettävä teko Sepolta poistua mahdollisimman nopeasti ennen kuin menee nurin koko lafka.

Ei siellä Jyväskylässä ole ikinä osattu seuroja pitää kunnossa. Ei mitään uutta auringon alla
Tunnetta kehiin
16/11/2016
Täytyy kuitenkin muistaa (Terhi ja muut koulukiusatut), että hirviteatteri vetää lehterit täyteen joka ilta, ihan sama mikä seuran tuloksellinen tai taloudelline tilanne on. Seura on iso yhteisö, joka elää sillä kuuluisalla sydämellä. Vielä kun sekaan lisätään yhdessä koetuista vaikeuksista oppi, niin hyvä tulevaisuus on seuralla edessä.
Fiksua
16/11/2016
Sori, jos kommenttini uppoavasta laivasta osui joitakin säbäfaneja suoraan sydämeen. Kuitenkin Pääkallokin on uutisoinut kuinka Happee oli taannoin todella lähellä konkurssia. Eikä tilanne nykyisin juuri sen kummempi ole, varsinkin kun urheilumenestyksen trendikin näyttää vahvasti alaspäin, Kotilaisen veljeskatraan pyristelyistä huolimatta. Näihin asioihin viitaten kysynkin, missä mielessä kommenttini oli asiaton tai totuudenvastainen? Seppo on toki aikoinaan tehnyt hyvää työtä Jyväskyläläisen salibandyn eteen, mutta ollut valmennuksesta sivuraiteella jo pari kautta eikä enää ole annettavaa. Mutta jos joukkue yritetään valmentajan vaihdoksella saada uuteen lentoon, olisi uusi valmentaja pitänyt hakea nykyisen valmennustiimin ulkopuolelta. Tällä valinnalla mikään ei muutu.
JiiK
16/11/2016
Miksiköhän muuten se talous on niin kuralla kun tosiaan peleissä käy porukkaa ja joukkue tuntuisi kiinnostavan eli sponsoreitakin luulisi olevan? En siis yritä mitenkään hyökätä vaan asia kiinnostaa.
Tunnetta kehiin
16/11/2016
Tuo on se mikä itseänikin kummastuttaa eniten, tilinpäätöksestä voisi löytyä vastaus.
Åboboende
16/11/2016
Kiitos Seppo avusta aina tarvittaessa ja opeista joita sain ammentaa yhteisinä vuosina :)
JariPajari
16/11/2016
Hieman aiheen ohi, mutta aika pitkään on Happee uponnut ja vieläkin on pinnalla. 94-95 kaudesta asti pelattu Suomen ylintä salibandysarjaa Salibandyliiga-nimellä ja 94-95 kaudelta on tasan yksi seura jäljellä - Happee.

Lisäksi on näitä SS Viikingit Eriä, Esportteja, G-Kooveita ja muita vähän vähemmän aikaa pääsarjassa mukana olleita.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.