Divarit

Pohjalainen: Ykkösvahdin polvi petti – korvaaja ambulanssikyydillä sairaalaan

20.11.
2016
8 Kommenttia
1
Divarit
SB Vaasana naisilla oli lauantaina epäonnea maalivahtien suhteen. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

SB Vaasan naisilla oli lauantaina epäonnea maalivahtien suhteen. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salolainen Huvinsa Kullakin ja SB Vaasa kohtasivat lauantaina naisten 1. divisioonan ottelussa Salossa. SB Vaasa kärsi ottelussa 9-4-tappion, mutta erityistä epäonnea vaasalaisilla oli maalivahtien suhteen, kun joukkueelta loukkaantui samassa ottelussa kaksi veräjänvartijaa.

SB Vaasa joutui vaihtamaan maalissa aloittaneen Kirsi Saarelan ottelun puolivälissä, sillä maalivahdin polvi petti. Ottelun lopun pelannut Jutta Kytömäki loukkasi ottelussa selkänsä, ja hänet jouduttiin kiidättämään ambulanssilla sairaalaan, kertoo sanomalehti Pohjalainen.

– Kirsin polvi petti alta ja Jutan alaselkä vaatii sairaalahoitoa. Jostain täytyy kaivaa maalivahti sunnuntaiksi ja jatkoa ajatellen, kommentoi päävalmentaja Jaana Lindholm Pohjalaiselle.

Itse ottelua pääluotsi kommentoi seuraavalla tavalla.

– Pelasimme turhan hitaasti ja annoimme vastustajan pelata vahvuuksillaan. Laadun puute pallollisessa pelissä esti meitä hyödyntämästä juoksuvoimaamme suunnitellulla tavalla.

Ottelutilastot

Pohjalaisen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Bambou
20/11/2016
Samassa pelissä vietiin ambulanssilla hoitoon myös HuKun Niina Ahola, jolta murtui solisluu keskialueen ajelun seurauksena. Tästä tilanteesta eivät ottelun tuomarit nähneet aiheelliseksi viheltää mitään ja selittelivät sitä pelin jälkeen omalla huonolla sijoittumisella.
S7
20/11/2016
Tää on niitä kovemman pelin sivutuotteita! Ehkä heikommilla tasoilla ja heikommassa fyysisessä iskussa olevilla pitäis olla pilli herkemmässä, ettei vaan sattuis mitään.
Mr. Hankey
20/11/2016
Voi kamalaa. Kannattais pelata ilman tuomareita, kun noin törkeitä ovat.
Naissalibandy.net
20/11/2016
Pelissä sattu jotain = tuomarien vika
En pärjää, jaksa tai ei huvita = valmentajan vika
Kotona sattuu jotain = miehen tai naapurin vika
Antero
20/11/2016
Kunnon farssi tuo SB Vaasan maalivahtikuvio... Eilen meni molemmmat veskat rikki ja hätäseen hommasivat tuuraajaksi juniorimaalivahdin junalla Vaasasta paikalle. Tuuraaja aloittikin, mutta pelin puolivälissä ilmeisesti 3-3 tilanteessa veskari vaihtoon ja polvensa pelikelvottomaksi eilen telonut kassari luukulle... No turpaan 7-4. Hieno kiitos nuorelle maalivahdille joka lähtee auttamaan.. Toki kun koutsi ja veskari on pariskunta niin vähä eri systeemit Vaasassa
Salost
20/11/2016
Ei ihme että hukun pelissä sattuu pelaajia. Hyvät ruuat kotona ja pelaavat kovaa sääntöjen rajoilla..
??
20/11/2016
Mikä tälle korvaajalle sattui? Kuulostaa aika pahalta jos kerran lanssilla jouduttiin hakemaan.
!!
21/11/2016
Sen verran SB Vaasan taustaihmisten Facebookia selasin, niin ilmeisesti hermo selässä jumissa. Ja kyseessä siis lauantaina loukkaantunut kakkosmaalivahti. Sunnuntain korvaaja, kuka tuli Vaasasta aamujunalla paikalle, ilmeisesti muuten vaan vaihdettiin pois maalista.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.