Divarit

SalBa piti pintansa kotikentällään – katso sunnuntain salibandytulokset

20.11.
2016
28 Kommenttia
2
Divarit
SalBa jatkoi hyviä otteitaan. LASB kaatui Raumalla maalein 5-4. Kuva: Elmeri Elo

SalBa jatkoi hyviä otteitaan. LASB kaatui Raumalla maalein 5-4. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa ja LASB väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan pisteistä Raumalla. SalBa vei ottelusta täyden pistepotin maalein 5-4.

Ensimmäinen erä oli kamppailun maalirikkain, ja erätauolle lähdettiin kotijoukkueen 3-2-johdosta. Toisessa periodissa nähtiin ainoastaan yksi SalBan osuma. LASB pääsi kolmannessa erässä kahdesti maalin päähän, mutta kotijoukkueen johto piti päätösvihellykseen saakka.

SalBan tehokkain pelaaja oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Tatu Ruohonen. Miikka Sokka osui kahdesti ja Niko Kaerla onnistui pistein 1+1. Vieraiden Henri Vilen syötti kaksi maalia, ja Kaapo Kettunen pysäytti 25 laukausta.

Ottelu oli molempien viimeinen ennen maajoukkuetaukoa. Kausiennakoissa suoraksi putoajaksi arvioitu SalBa lähtee paussille yhdeksänneltä sijalta. Sarjanousija LASB putosi tappion myötä sijalle 10.

Blue Fox ja Josba kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin merkeissä. Josba haki Pohjanmaalta murskaavan 0-8-vierasvoiton.

Joensuulaiset aloittivat pelin vahvasti, ja karkasivat ensimmäisessä erässä neljän maalin johtoon. Ailahtelevan alkukauden pelannut joukkue pelasi viimeiset 40 minuuttia tyylipuhtaasti, ja vei vieraspisteet nollapelin saattelemana.

Josba teholinkoja olivat 3+1 naulannut Aleksi Ahokas sekä 2+1 tehtaillut Eetu Sorvali. Jesse Huurrekorpi pysäytti 23 laukausta nollapelin pitimiksi.

Vieravoitto katkaisi joensuulaisten kahden ottelun tappioputken. Joukkue on nyt miesten Divarin kymmenentenä. Blue Fox on nyt hävinnyt viisi ottelua peräjälkeen, ja majailee Divarin sijalla 11.

Sunnuntain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-LASB 5-4Ottelutilastot
17:00 SPV-Indians 8-4 Ottelutilastot Juha Käenmäen ottelukuvat
18:00 Steelers-Koovee 5-8 Ottelutilastot
18:00 M-Team-Nokian KrP 4-7 Ottelutilastot
18:30 OLS-Classic 6-6 ja. Ottelutilastot

Miesten Divari
15:00 Blue Fox-Josba 0-8 Ottelutilastot
16:00 SB Vaasa-Loviisan Tor 8-7 Ottelutilastot
16:00 LNM-Erä Akatemia 5-5 ja. Ottelutilastot
16:00 NJ-HIFK 8-6 Ottelutilastot
17:00 LeBa SB-FBC Turku 2-3 Ottelutilastot
18:00 SB Welhot-Karhut 12-7 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Salbafan
20/11/2016
Salba ei ehkä tänä vuonna ole vielä pudotuspelijoukkue, mutta jos Janne Hyvönen tulee ensi kaudeksi ja tämä porukka pysyy kasassa, niin sitten voi olla hyvät mahdollisuudet!
Arto Kilponen
20/11/2016
Ei riitä LASBin taso playoffeihin millään, kun vieraista tulee turpaan lähes aina (joo, Koovee-voitto siksi vain "lähes").

-------------------------------

Nyt on sitten nähty miten Indians pelasi kun vastassa oli kovempia joukkueita. Kylmä fakta on se, että top-6 joukkueista Indians on nyt hävinnyt kaikille. Ainoa playoff-viivan päällä oleva joukkue, jolle Indians ei ole hävinnyt, on Nokian KrP.
Se parempi Johansson
20/11/2016
Johanssonin Henriltä vaatimattomat 6 tehopistettä. Toki kaksi tyhjiin, mutta kaikki lasketaan.
MM
20/11/2016
Unreal Johansson?
Loska
20/11/2016
Jotenkin näytti siltä että LASB pelasi ainakin tänään liian monimutkaisesti kun taas Salba pelasi melko suoraviivaisesti. Mutta kyllä tuo yhden maalin ero tuli maalivahdeista Kortelainen oli parempi kuin Kettunen
Timppa
20/11/2016
Kyllä oli Oulussa tänään erikoinen peli. Vaikka kannustinkin Oulua niin tuomarit veti kyllä törkeästi kotijoukkueen eduks. Hyllytys olis oikea tuomio!
Junnu#8
20/11/2016
Koovee sai ainakin hetkellistä helpotusta voiton myötä. Lammin sankari Koljonen heitti hatullisen. Vonk otti hyviä koppeja maalilla. Immonen oli pelipäällä myös. Kotovaaran tyylistä tykkään. Pörrää ja pörrää. Koovee oli kaikessa parempi. Pallo liikkui ja miehet. Pelinopeus oli vierasjoukkueella hyvällä tasolla. Ja nyt Koovee sai paikan niin verkko heilui. Koljonen otti kolomannessa erässä vitosen jäähyn. Steelers ei saanut yv:llä yhtään maalia.
Heikki
20/11/2016
Kuule Kilponen. Toi sun Indians vastaisuus alkaa olemaan jo hieman ärsyttävää. Joo tiedetään että sä olet Oilers-miehiä, mutta jotain rajaa nyt. Ei fanittamisen tarvitse olla mitään vastakkainasettelua tai vikojen hakemista joistan muista.
Paikalla
20/11/2016
Indians on loistava joukkue täynnä nuoruutta ja liikettä. Tänään pelin pilasi molemmille ala-arvoinen tuomarityöskentely... Joukkueet tiesi mitä kentällä pitäisi tehdä mutta nämä kaksi sankaria veti ihan omaa showta. Ehkä niitä on kiusattu lapsena koulussa...
Krp
20/11/2016
Johanssonilta ihan ok peli vain 5+1
R28
20/11/2016
Tänään KVee selkeesti parempi Steelersiä ja olisi voinnut tuplatakin maalimäärän mutta hyvä näinkin.Sentteterinä pelaillut Andersonni ei kyllä säväyttännyt, ei riitä liikke sitten millään edes Steelesin kanssa.No onneksi joku?tajusi tehdä muutoksen pelin lopussa!! ja vaihtaa vähän kevytjalkasenmman kaverin 8sin tilalle.
Miten
21/11/2016
Oilers joka on jonkun mielestä täynnä maajoukkuejätkiä häviää mm. Salballe ja pelaa Lasbin kanssa tasan?
analysaattori
21/11/2016
Eikö kilponen ihan perustellusti puhu asiaa? Indiansin alkukauden kupla on rikottu ja nuorella porukalla ei vain riitä. Joo kiva kun on nuoria ja lässynlää. Edustusjoukkueessa parhaat pelaa, iästä riippumatta. Mikä on ongelmana, kun pelaajat lähtevät järjestään muihin seuroihin silloin kun olisi aika ottaa vastuuta enemmän?
Arto Kilponen
21/11/2016
Heikki, kommentissani ei mainittu Oilersia sanallakaan. Sanohan itse, että jos joukkue voittaa ensin viisi peliä putkeen ja sitten tulee turpaan kaikilta paitsi sarjanousijalta, niin miten sen pitäisi olla jotenkin erityisen positiivinen tilanne? Fakta on myös se, että Indians ei ole saanut edes viittä maalia aikaan yhdessäkään pelissä lokakuun puolivälin jälkeen. Niin ikään Indians on ainoa, joka veteli marraskuun kylmänviileästi ilman pisteen pistettä.
Arto Kilponen
21/11/2016
"Oilers joka on jonkun mielestä täynnä maajoukkuejätkiä häviää mm. Salballe ja pelaa Lasbin kanssa tasan?"

Oisko sillä samalla tavalla kuin EräViikingit häviää kotonaan Tepsille tai Classic pelaa OLS:n kanssa tasan? Nämä ovat yksittäisiä pelejä runkosarjassa ja tämmöisiä nukahduksia siellä täällä sattuu kaikille. Olen edelleen valmis lyömään vetoa, että Classic-EräViikingit-SPV-Oilers-Happee-TPS kuusikosta kaikki menevät playoffeihin ja kyseisestä kuusikosta löytyy runkosarjan neljän parasta sekä kaikki neljä välieräjoukkuetta.
Arto Kilponen
21/11/2016
Otetaan vielä yksi Indians-fakta: Heimo on (tämänkin ainoana Salibandyliigassa) hävinnyt kaikki pelinsä, joissa vastustaja on tehnyt ainakin viisi maalia.
höhö
21/11/2016
Älä välitä kilponen. Nykyään jos se on negatiivista (vaikka perustelisit sen tai se olisi täysin faktaa), se on joko kateellisuutta tai junttiutta, mitä vain suomalaiset haluaa tehdä. ;) itse uutiseen niin täytyy kyllä myöntää että odotin lasbin voittavan salban tällä kaudella mennen tullen. Positiivinen yllätys itselleni että salba on pelannu noin hyvin. Lasbilta oon odottanut vähän enemmän vaikka ensimmäinen kausi pääsarjassa onkin.
S7
21/11/2016
Näinhän se on, yksittäisessä runkosarjamatsissa voi käydä nukahduksia. Etenkin kun totuttu, että heikommat antaa suosiolla voittaa, onneksi nykyään näin ei taida olla. Kilposen mainitsema kuusikko on aivan varmasti plaijareissa, viimeisestä 2 paikasta sitten muut käy kisaansa. Tällä hetkellä kuusikon lisäksi mukana olisi krp ja inkkarit. Näistä nykykuntoinen krp on mun papereissa varmasti plaijareissa ja vikasta paikasta mun papereissa taistelee: inkkarit, ols ja lasb. Katotaan miten kääntyy.
S7
21/11/2016
Suoran putoajan paikan "ottaa" joko steelers tai m-team, veikkaan että steelers. Muut voi heitellä omia arvioita, tosin helpompaahan se on jälkiviisastella ;-). Mestaruus palaa Helsinkiin tänä vuonna!
Arto Kilponen
21/11/2016
Tässä vaiheessa voisin sopivalla kertoimella lyödä vetoa SalBan playoff-paikan puolesta. Kyllä, jättiyllätys se olisi, mutta jos viimeistä neljää peliä katsotaan, niin aivan mahdollinen. Varsinkin Oilers-pelissä nähty maalintekotaito on melkoista myrkkyä muille playoffeista taisteleville. Ja nyt jos se vieraspelko on oikeasti selätetty, niin joukkue on vieläkin vaarallisempi. Ihan joka joukkue ei tule voittamaan Kastellissa ja Tapiolassa.
S7
21/11/2016
Mä perustan arvailuni siihen, että uskon, että Salban kannalta tauko tulee huonoon kohtaan. Nyt henki päällä, sitten pitkä tauko, mikä katkaisee tämän. Taasen tauosta hyötyy mun arpoma kolmikko, toki voi olla väärässä, sehän se on veikkaamisen suola:-).

Eli en usko Salban plaijari paikkaan tällä kaudella, mutta liigapaikka säilynee. JA se mutta, jos täällä olevat huhut pitää paikkaansa, että Janne Hyvönen olisi palaamassa Raumalle, niin sitten puhutaan ensi kaudella ihan eri asiasta! Helsingissä haettu kokemus olisi todellista rautaa Raumalle. Tosin itsehän en tätä siirtoa toivo, koska Janne on tärkeä palanen meidän joukkueen rosteria!
S7:lle
21/11/2016
Hyvönen tärkeä palanen mutta istuu viltissä? Salba ilmeisesti joidenkin lähteiden mukaan lähestynyt Jannea jo loppukauden sopimuksesta
S7
21/11/2016
Höpöhöpöä, istu mteam pelissä. Muuten ollut ns 2 sentteri.
S7:lle
21/11/2016
Onhan Hyvösen kausi ollut pettymys joten en näkisi mahdottomana siirtoa Salban/jonnekkin muualle loppukaudeksi
Salbafan
21/11/2016
Jos tämä pitäisi paikkaansa ja Salba saisi Hyvösen loppukaudeksi, niin sitten olisin valmis lyömään jo hyvästä summasta vetoa Salban playoff-paikasta! Ykkös ja kakkos sentterinä Sokka ja Hyvönen on jo aika kilpailukykyinen.
Salbafanille
21/11/2016
Kyllä ja kun 3 kentässä olisi vielä Antti Keskitalo niin siinä olisi keskikaista kunnossa
S7
21/11/2016
Mä kyllä näen siirron aika mahdottomana kaikin puolin. Mestaruutta ei kaverilla ole ja sitä ei salbassa tule. Siis pistepörssin perusteella pettymys? Kausi pahasti kesken ja 100% varma olen, että Janne on keväällä nostamassa pokaalia. Ja tällä tasolla kai sopimuksissa on sanansa sanottavansa myös seuralla. Mitään tietoa toki mulla ei ole, kun en oo "sisäpiirissä". Sinänsä meijän rosteri kestäisi tämänkin menetyksen, koska tompan tasoista sentteriä varaa peluuttaa pakkina.
Loska
21/11/2016
Olen kuullut myös tästä Salban lähestymisestä. Mutta käsittääkseni kyse ollut muutaman ottelun lainasta ja itseluottamuksen kohotuksesta pisteiden muodossa sillä Salbassa Janne saisi rutkasti peliaikaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.