Ulkomaat

Somalia ja Hongkong uusia kansainvälisen salibandyliiton jäsenmaita

09.11.
2016
0 Kommenttia
0
Ulkomaat
IFF:n jäsenlistalle hyväksyttiin kaksi sangen eksoottista uutta salibandymaata. Kuva: Iiro Karesniemi

IFF:n jäsenlistalle hyväksyttiin kaksi sangen eksoottista uutta salibandymaata. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Somalian salibandyliitto, The Somalia Floorball Association (SFA), ja Hongkongin salibandyliitto, The Hong Kong Floorball Federation (HGKFF), ovat tuoreimmat kansainvälisen salibandyliiton IFF:n jäsenet.

Somalian liitosta tulee kansinvälisen liiton 63:s jäsen ja Hongkongin liitosta jäsenliitto numero 64. Hongkongin liitto toimii tällä hetkellä nuorten pelaajien ja koulujen parissa. Kiinan erityishallintoalua pyrkii tulevaisuudessa mukaan myös kansainväliseen salibandyyn.

Somalian liitto on operoinut toistaiseksi Ruotsita käsin, mutta sillä on toimintaa myös Mogadishussa.

IFF:n kaikki jäsenvaltiot löydät täältä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.