Suomen pääsarjatasoilla ensimmäinen valmentajavaihdos – Jani Järvinen palaa penkin taakse

Jani Järvinen ottaa Steelersin valmennusvastuun Jani Perkonmäeltä. Kuva: Jari Turunen

Jani Järvinen ottaa Steelersin valmennusvastuun Jani Perkonmäeltä. Kuva: Jari Turunen
Jani Järvinen ottaa Steelersin valmennusvastuun Jani Perkonmäeltä. Kuva: Jari Turunen

Seitsemän kierroksen jälkeen 0 pisteellä naisten Salibandyliigan viimeisenä majaileva Steelers on aloittanut salibandykauden toimihenkilöruletin vaihtamalla koko valmennusryhmän uuteen. Classicista seuraan tullut ja täksi kaudeksi hämeenlinnalaiset Salibandyliigaan johtanut Jani Perkonmäki siirtyy syrjään joukkueen toiminnasta.

Seuran toiminnanjohtaja Noora Lavonen kommentoi Steelersin kotisivuille asiaa seuraavasti:

– Joukkueen kausi ei ole lähtenyt toivotusti liikkeelle ja vaikka syitä sekä osallisia tähän on luonnollisesti monia, päädyimme tällaiseen ratkaisuun. Haluamme kiittää erityisesti Jani Perkonmäkeä hienosta työstä ja joukkueen nostamisesta liigaan täksi kaudeksi. Katsoimme, että joukkueen toimintakulttuurin muutos on kuitenkin välttämätön tässä kohtaa sarjapaikan säilyttämiseksi.

Uudeksi päävalmentajaksi astuu seuran valmennuspäällikkö Jani Järvinen, joka on aikaisemmin valmentanut Steelersin miesten edustusjoukkuetta ja oli penkin takana esimerkiksi kauden 2015-2016 Divarin finaalisarjassa LaSBia vastaan.

Järvinen kommentoi uutta tehtäväänsä Steelersin verkkosivulla:

– Tavoite on selkeä, eli sarjapaikan säilyttäminen. Haaste on kova, mutta samalla se motivoi ihan älyttömästi.

– Uskon sarjapaikan säilymiseen, kun lisätään päivittäisen harjoittelun tasoa ja jengi sitoutuu harjoittelemiseen niin hyvä tulee. Pelillisesti itselläni on selkeä visio miten tullaan pelaamaan jatkossa. Tarkennukset pallottomaan sekä pallolliseen peliin tulevat näkymään kentällä. Tärkeintä on tutustua nyt joukkueeseen ja keskustella mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että ollaan jatkossa parempia.

Lue myös
Steelers: Naisten edustusjoukkueen valmennukseen muutoksia
Reska.fi: Steelers-naisten koko valmennustiimi vaihtui

6 comments

  1. ”Toimintakulttuurin muutos” kertoo siitä että kyse on muustakin kuin pelkistä tuloksista.Varmasti fiksu veto Steelers, onnea loppukauteen!

  2. Tulevaisuushan näyttää teon järkevyyden…. Toimintakulttuuriin tulee nimittäin taatusti muutos…. osa motivoituu ja osa ei… ei mitään uutta. Menestyshän on sitten se millä asian järkevyys todentuu.

  3. erään entisen steelers pelaajan mukaan ”ei sitä v***u kestä kukaan täysjärkinen” joten odotettavissa mukavaa kriisiä kun vaan kuherruskuukausi on ohi

  4. Otsikko piti naamioida siten, että lukija ei suoraan tiedä kyseessä olevan naisten liiga, koska…. =D

  5. Onnea Hämeenlinna:lle itsekin kuullut samanlaisia puheita ja todistihan sen edelliskaudet hyvin kun divarin ehdottomasti kovimmalla porukalla päästiin lopulta säälinousulla vasta liigaan. Onnea noi naiset tarvitseekin. Harmi että on näin pienet piirit.

  6. mustamaalaus ja epäonnistumisien lietsominen tuntuu olevan oikein ydinjuttu säbän parissa…. Hienoa Hämeenlinna,että olette uskaltaneet reagoida. Ei varmaan helppo järjestely miltään osin kesken kautta. Mielestäni fiksua käyttää olemassa olevia resursseja. Eikun etiäpäin.