Liigat

Tamperelainen innovaatio – viideltä eri urheilulajin seuralta yhteinen palloilukortti

28.11.
2016
10 Kommenttia
2
Liigat
Tampereen Classicin otteluun pääsee uudella palloilukortilla. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classicin otteluun pääsee uudella palloilukortilla. Kuva: Esa Takalo

Viisi tamperelaista palloiluseuraa (Classic salibandy, Ilves jalkapallo, Pyrintö koripallo, Isku lentopallo, Manse PP pesäpallo) on kehittänyt houkuttelevan tuotteen. Palloilukortilla pääsee katsomaan kunkin seuran yhtä runkosarjan ottelua tammikuun alusta kesäkuun loppuun, ja hinta on kolmekymppiä eli kuusi euroa/ottelu.

Mitä tällä yhteistyöllä sitten haetaan?

-Imago on tärkeällä sijalla, tamperelaisuuden korostus, seurojen yhteistyön tiivistäminen. Ja tietysti uusia katsojia lajikateudenkin uhalla, kertoo idean pääarkkitehti Juuso Liljeroos.

-Kun Pyrinnön aloitteesta pidimme palaverin, olin jopa yllättynyt kuinka valmiit seurat olivat ainakin uudenlaiseen ja samalla varsin simppeliin yhteistyöhön.

Viisikko lähtee projektiin varsin varovaisesti. Kortteja painetaan 1000 kappaletta ja ne jaetaan viiteen yhtä suureen pakkaan. Jos kaikki kortit saadaan myydyksi ja vielä käyttöön, se tietää esimerkiksi tuhat uutta silmäparia Kaupin pesiskatsomoon.

Kun aikuisten yksittäinen lippu maksaa kympin ja 15 euron välissä, palloilukortti kannattaa ostaa kaverillekin.

-Tämä on hyvä lähtölaukaus tiiviimmällekin yhteistyölle. Eihän se Pyrinnöltä ole mitään pois jos kuuluttaja muistuttaa kesken pelin: ”ylihuomenna lentopalloa klo 17.00 Pyynikillä: Isku taistelee Lekaa vastaan”, Pyrinnön Jarmo Hakanen visioi.

– Loistava alku uudenlaiselle ajattelulle suomalaisessa urheilussa. Uskon vahvasti, että tämä palloilukorttien yhteistyömyynti poikii isompiakin yhteisiä projekteja, toteaa puolestaan Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Teksti: Classicin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jone
28/11/2016
Saisivat taas muut paikkakunnat ja seurat ottaa mallia "Nääsvillestä"!
Rixu
28/11/2016
Ei tämä Tamperelainen innovaatio ole kun Riihimäellä näin tehtiin jo viime kaudella lätkän, säbän ja käsipallon kanssa. Mutta hieno juttu kumminkin!
Pete
28/11/2016
Ja tänä syksynä lanseerattiin Riksu Sporttipäivä, jolloin samana päivänä pelattiin kaikkien kolmen lajin edareiden kotiottelut peräkkäin.. Urheilutalolta, jossa pelattiin käsis ja säbä, oli kausikorttilaisille bussikuljetus jäähallille. Tämpere tulee pahasti perässä..;-)
S7
28/11/2016
Ehkä perässä, mutta taitaa tasoltaan olla pikkasen eri seuroista kyse...
Stadi
28/11/2016
Hifk:lla ollut jo useamman vuoden Hifk Gold kausikortti, jolla pääsee Hifk:n jalkapallon, käsipallon, jääpallon, futsalin ja salibandyn otteluihin.
Peltosaari
28/11/2016
Ah Riihimäki, tuo Suomen Barcelona. Hyvä temppu kyllä tällainen montaa eri lajia tukeva kortti. Kerran päädyin lauantai-iltana Panthersin peliä katsomaan ja tunnelma oli hyvä.
Nääsville
29/11/2016
Eli Tampereella bussi = nysse, ja innovaatio = kopio. Vitsailusta huolimatta iso peukku Tampereen seuraväelle - siellä on oltu selvästikin hereillä, mihin suuntaan markkinointiyhteistyö on seurojen välillä menossa. Näitä lisää.
Eräviikinkien miehelle
29/11/2016
Näin on, taitaa Riihimäen Cocks olla tällä hetkellä omassa lajissaan suvereenimpi kuin mikään tamperelaisseura omassaan.
Riksu Paatelainen
29/11/2016
Riksusporttipäivänä urheiluruutu oli paikalla tuon upeasti keksityn tapahtuman vuoksi juontajanaan Riksu Riihilahti
Minäpahoitinmieleni
29/11/2016
Mitä tarkoittaa suomen Barcelona? Käytetäänkö Barcelonassa paljon aineita vai mistä se tulee? :D hieno uutinen joka tapauksessa ja saisi levitä joka kaupunkiin vaikka ilmeisesti monessa on :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.