Liigat

TPS:lta vahva avauserä – PSS kaasutteli voittoon viimeisessä erässä

24.11.
2016
6 Kommenttia
3
Liigat
PSS tuuletteli torstaina TPS:n kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää

PSS tuuletteli torstaina TPS:n kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää

TPS ja PSS mittelivät paremmuudesta naisten Salibandyliigassa torstaina. PSS haki Turusta vieraspisteet maalein 2-5.

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa ensimmäisen erän viimeiselle minuutille, kun TPS:n Jenna Saario avasi maalihanat. TPS osui vielä toistamiseen erässä 10 sekuntia ennen kaksikymppisen loppua. Toinen periodi meni PSS:lle samoin lukemin, joten viimeiseen periodiin lähdettiin tasatilanteesta.

PSS iski kahdesti heti kolmannen erän alussa Fanny ja Ella Holmbergin toimesta. Noona Björkmanin illan toinen maali lisäsi vieraiden johtoa viimeisen kympin alussa. PSS vei näin ollen voiton vahvan viimeisen erän turvin.

Ottelun tehopelaaja oli 1+3 taiteillut Ella Holmberg. Fanny Holmberg onnistui pistein 1+1 ja Björkman osui ottelussa kahdesti.

PSS nappasi nyt toisen perättäisen voittonsa neljän ottelun tappioputken jatkeeksi. Porvoolaisjoukkue on naisten Salibandyliigan viidentenä. TPS:lle tappio oli kolmas neljästä viimeisestä ottelusta. Turkulaisryhmä majailee nyt naisten Salibandyliigan kahdeksantena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
BJBG
24/11/2016
Parempi voitti! Hieno nousu ja tasonnousu PSS ja mahtava Fanny Holmberg - maajoukkeainesta!
Todella
25/11/2016
Majuun vaikka molemmat Holmbergit! Näitä tämmösiä kannataisi nyt kokeilla. Ja vaikkapa hyvin turhat Lirkki-Kekkonen-Piispa vaihtoon. Vielä ois aikaa testailla!
BJBG
25/11/2016
Hyvät neuvot/keinot olisi nyt tarpeen majuvaltsuille! Olisiko mitenkään näin digiaikana mahdollista saada tuore kuvakin uutisiin - kiitos kuitenkin uutisoinnista!
Joel Siltanen
25/11/2016
Kuva on kuukauden vanha. Sen tuoreempia PSS-kuvia ei valitettavasti löytynyt niistä kuvapankeista, joita meillä on lupa käyttää. En usko, että muualtakaan löytyy tuoreempia. Eilisessä pelissä ei ollut kuvaajaa paikan päällä, joten sekään ei auta. Digiaika tai ei, niin olemme kuva-asioissa pitkälti Salibandyliigan, ja yksittäisten hyväntekijöiden tarjonnan varassa.
FANI
25/11/2016
Kovasti ihmettelen esimerkiksi Hietamäen siskosten poisjättämämistä maajoukkuepeleistä! Fyysisiä, loitavassa kunnossa olevia pelaajia, jotka voivat tuoda Suomen pelaamisen tarvittavaa haastoa ripakintturuotslaisia vastaan. Tahtotasssa riittää voimaa - mutta ei! Ei kelpaa majuun!
Fanille
26/11/2016
No näinpä! Ja samasta seurasta paljon surkeampi pelaaja ainakin viimeksi remmissä. Ihmettelen kovasti.
buy albion online silver
21/12/2016
<strong>buy albion online silver</strong>

You 're so smart.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.