Kosti Jolkkonen ei ole hävinnyt Welhot-maalilla vielä peliäkään. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Welhot nappasi kotonaan voiton miesten Divarissa Porin Karhuista lopulta selvin lukemin 12-7.

Lukemat antavat pelistä hieman väärän kuvan, sillä vielä kolmannen erän puolivälissä Karhut johti ottelua lukemin 7-6. Ajassa 52:48 tulleen tasoituksen jälkeen Welhot onnistui tekemään 8-7 -johtomaalinsa vasta neljä ja puoli minuuttia ennen päätössummeria. Viimeisen kahden minuutin aikana ”taikurit” tekivät vielä neljä osumaa ja lukemat taululla repsahtivat paljon selvemmiksi.

Taikurimaisista osumista kenties illan upein suoritus oli videolla ajassa 1:22 näkyvä Pauno Kajoksisen ja Juha Rautiaisen kaunis kombinaatio, jonka ensiksi mainittu päätti maaliin Karhut-maalin takatolpalta. Kajoksinen oli yhdessä Iiro Lankisen kanssa päivän tehokkain, kumpikin pistein 3+1. Karhujen Jarno Tikka paukutti hattutempun.

Esille ei voi olla nostamatta myöskään 16-vuotiasta Welhojen maalivahtia Kosti Jolkkosta, joka on nyt pelannut Divarissa kolme peliä häviämättä yhtäkään. Karhuja vastaan herra merkkautti 22 torjuntaa ja Divari-uransa avauspisteen syöttämällä Eero Vepsäläisen tyhjään maaliin tekemän 10-7 -osuman (videolla ajassa 5:47).