Divarit

Video: 16-vuotias maalivahti avasi pistetilin Divarissa

22.11.
2016
2 Kommenttia
1
Divarit
Kosti Jolkkonen ei ole hävinnyt Welhot-maalilla vielä peliäkään. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kosti Jolkkonen ei ole hävinnyt Welhot-maalilla vielä peliäkään. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Welhot nappasi kotonaan voiton miesten Divarissa Porin Karhuista lopulta selvin lukemin 12-7.

Lukemat antavat pelistä hieman väärän kuvan, sillä vielä kolmannen erän puolivälissä Karhut johti ottelua lukemin 7-6. Ajassa 52:48 tulleen tasoituksen jälkeen Welhot onnistui tekemään 8-7 -johtomaalinsa vasta neljä ja puoli minuuttia ennen päätössummeria. Viimeisen kahden minuutin aikana ”taikurit” tekivät vielä neljä osumaa ja lukemat taululla repsahtivat paljon selvemmiksi.

Taikurimaisista osumista kenties illan upein suoritus oli videolla ajassa 1:22 näkyvä Pauno Kajoksisen ja Juha Rautiaisen kaunis kombinaatio, jonka ensiksi mainittu päätti maaliin Karhut-maalin takatolpalta. Kajoksinen oli yhdessä Iiro Lankisen kanssa päivän tehokkain, kumpikin pistein 3+1. Karhujen Jarno Tikka paukutti hattutempun.

Esille ei voi olla nostamatta myöskään 16-vuotiasta Welhojen maalivahtia Kosti Jolkkosta, joka on nyt pelannut Divarissa kolme peliä häviämättä yhtäkään. Karhuja vastaan herra merkkautti 22 torjuntaa ja Divari-uransa avauspisteen syöttämällä Eero Vepsäläisen tyhjään maaliin tekemän 10-7 -osuman (videolla ajassa 5:47).

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tikka
22/11/2016
Mikä tyyppi toi Jarno Tikka on? Juha Tikan alter ego kenties
Tikka
22/11/2016
Juha Tikan pikkuveli kyseessä siis.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.