Divarit

Video: ÅIF kylvetti Blue Foxin – tehohyökkääjä viimeisteli näyttävästi maalivahdin syötöstä

28.11.
2016
2 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Sipoolainen ÅIF jätti kotijoukkue Blue Foxin vaille mahdollisuuksia lauantaina miesten Divarin kierroksella. ÅIF latoi tulostaululle murskaavat 2–10-loppulukemat.

Ottelu ratkesi toisessa erässä, kun vieraat iskivät pallon Blue Foxin maaliverkkoon viidesti. Jyri Laine pääsi lyömään tilanteen 0–8:aan toisen erän loppuminuuteilla.

Sipoolaisten tehomiehenä hääri 2+2-tehot iskenyt Dan Forsström. Hänen ensimmäinen maalinsa syntyi näyttävästi avauserässä, kun hän pääsi maalivahti Arttu Puskan heitosta alivoimalla karkuun. Forsström laittoi ensin Blue Fox -puolustajan vipuun jalkojen välistä ja nosti pallon varmasti maaliin.

Forsströmin ohella Miro Herlin ylsi neljään tehopisteeseen (1+3). Ykköskentän laitahyökkääjä Mikko Piippo saalisti pisteet 1+2. Maalisyötön saanut Puska torjui vieraiden maalilla 30 laukausta.

Blue Fox on vajonnut sarjataulukon 12. sijalle, ja sillä on 12 pelatun ottelun jälkeen kasassa seitsemän pistettä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Åifmies
28/11/2016
Alkaa löytää virettä Herlin ja huovinen pikkuhiljaa näköjään, hyvä åifille kun valmentaja päästänyt tutkaparin samaan kentälliseen niinkun edellisinä vuosina. Herlin kahteen erään 1+3 ja vika filassa? Alkaa näyttämään åifin peli jo siltä miltä kuuluukin!
Bacardi Sagna
29/11/2016
Åif alkaa olla jo keskiBastin joukkue

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.