Liigat

Video: Classic voittanut kauden kaikki kahdeksan ottelua – maaliero +59

20.11.
2016
0 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team ja Classic väänsivät lauantaina naisten Salibandyliigan pisteistä. Classic oli odotetusti vahvempi ja vei voiton maalein 2-12.

Classic teki heti ottelun alussa selväksi, että pistepotti lähtee Tampereelle. Ensimmäinen erä meni vieraille maalein 0-5. Toinen periodi oli tasaisempi, mutta meni sekin Classicille lukemin 2-4. Viimeisessä erässä tamperelaisjoukkue naulasi vielä kolme osumaa.

Classicin tehopelaajia 4+1 tehtaillut Nina Rantala ja 2+3 taiteillut Eliisa Alanko.

Sarjan ennakkosuosikiksi arvioitu Classic on ollut ylivoimainen alkukaudesta. Se on voittanut kaikki kahdeksan otteluaan maalierolla 83-24. Joukkue johtaa sarjaa. M-Team on naisten Salibandyliigan yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.