Liigat

Video: EräViikinkien rankkarit kilahtivat tolppiin – Tampereella tasattiin pistepotti

01.11.
2016
5 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja EräViikingit väänsivät sunnuntaina naisten Salibandyliigan merkeissä Tampereella. Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 4-4 ja.

Koovee oli ottelussa terävämpi kaksi ensimmäistä erää, ja johti maalein 4-1 ennen viimeistä periodia. EräViikingit kuitenkin kiri tasoihin viimeisellä kaksikymppisellä. Jatkoajalla ei nähty lisämaaleja.

Kooveen tehopelaajia olivat 1+2 nakuttanut Ellinoora Huotari sekä kahdesti maalannut Mia Vallenius. Kristiina Tarkiainen pysäytti 26 laukausta. Vieraiden Tuuli Rannala osui kahdesti, Jenni Morottaja iski pisteet 1+1 ja Aino Tuokkola tarjoili kaksi maalisyöttöä.

EräViikingit majailee naisten liigan kuudennella sijalla. Koovee on sen sijaan kahdeksantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Jälkipuinnit:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
onko näin?
01/11/2016
Morottaja kentällä jokaisen koovee maalin aikana?
Cuuma
01/11/2016
Jenni hyvä..onko kaupit lopettanu säbän?
Cuumalle
01/11/2016
Molemmat Kaupit loukissa.
Peet
01/11/2016
Kaukana on urheilullisuus kun kattoo tuota eräviikkareiden numero 3:sta. Eka maalissa hyvä ettei kävele alaspäin kun maali tulee. Kyllä on kamalaa katsottavaa jos tuollaiset pelaa salibandyliigaa. Missä urheilullisuus? Eräviikkareissa taitaa olla useampi tuollainen vähän '' lihavampi'' pelaaja.
#51
01/11/2016
Ei toi naisten säbä nyt kovin kummosta oo..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.