Divarit

Video: Flipperiosuma avasi maalihanat Divari-ottelussa Kontiolahdella

22.11.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
LeBan avausosuma FBC Turkua vastaan syntyi varsin onnekkaasti. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

LeBan avausosuma FBC Turkua vastaan syntyi varsin onnekkaasti. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

LeBa joutui kokemaan salibandyn miesten Divarissa kotitappion, kun FBC Turku kävi naaraamassa pisteet vähämaalisesta ottelusta luvuin 3-2.

Tasaisen kamppailun avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Ottelun avausmaali oli melkoinen onnenkantamoinen, sillä pallo pomppasi turkulaispuolustajan kautta Petri Väänäselle maalin kulmalle. Väänänen otti loukikkokosketuksen ja pallo karkasi takatolpalle, josta Miika Sikiö puttasi sen sisään. Maali näkyy videolla ajassa 0:15.

Erän kaksi viimeistä osumaa menivät turkulaisten nimiin ja Mikael Jolkkosen tasoitus kolmannen erän alussa oli laiha lohtu, sillä viimeisen 20-minuuttisen puolivälin tienoilla Aleksi Havia iski voittomaalin ”BeeCeelle.” Turun muista osumista vastasivat Markus Järvinen ja tehot 1+1 nakutellut Santeri Urponen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.