Rasmus Nyström (oranssi #39) oli pelipäällä Loviisaa vastaan. Kuva: Harri Bragge.

SB Vaasa nappasi kaksi pistettä miesten Divarissa Loviisan Torilta voittamalla ottelun lukemin 8-7.

Loviisa siirtyi ottelussa 0-1 -johtoon, mutta sen jälkeen kolme seuraavaa osumaa ennen ensimmäistä erätaukoa iskivät oranssipaidat. Toisessa erässä SB Vaasa oli edelleen niskan päällä voittaen maalirikkaan erän lukemin 4-3.

Kolmannessa erässä Loviisa teki hurjan kirin voittaen erän 3-1, mutta se ei riittänyt, vaan pisteet jäivät Vaasaan maalin erolla.

Kenties illan kauneimmat maalit värkkäsi hattutempun iskenyt Rasmus Nyström, joka luikerteli kahdesti Tor-puolustuksen keskelle ja ujutti pallon nuottaan. Maalit ovat nähtävissä videolla ajassa 6:20 ja 9:20.

Koosteen viimeinen taltioitu tilanne kertoo miten lähellä Loviisan tasoitus oli. Kuten kuvasta näkee, vain vajaa 10 sekuntia on pelikellossa aikaa jäljellä, kun pallo pelataan kaksi maalia ottelussa tehneelle Tor-hyökkääjä Jesse Tolvaselle, joka saa kahteen kertaan yrittää palloa maaliin, mutta 36 torjuntaa kerännyt Mikael Aromaa SB Vaasan maalilla venyy pallon tielle.

Nyströmin lisäksi vaasalaisista tehoilivat hänen ketjukaverinsa Kevin Nylund (1+3) ja Valtteri Nurmi (1+2). Loviisan tehokkain oli pelaajavalmentaja Peik Salminen lukemin 2+1.