Liigat

Video: Henri Johanssonilla hurja ilta Helsingissä – nakutti hirmutehot 5+1

23.11.
2016
9 Kommenttia
2
Liigat
Henri Johanssonia ei pysäyttänyt Helsingissä mikään. Kuva: Juhani Järvenpää.

Henri Johanssonia ei pysäyttänyt Helsingissä mikään. Kuva: Juhani Järvenpää.

Nokian KrP oli liian kova pala M-Teamille purtavaksi. ”Näädät” nappasivat mukaansa Pasilassa pelatusta miesten Salibandyliigan ottelusta kaksi pistettä lukemin 7-4.

Ottelu oli tasainen ja ratkesi vasta viimeisen kahden minuutin aikana. M-Team yritti tasoittaa pelin lukemiin 5-5 kuudella viittä vastaan jo hyvin aikaisin siinä onnistumatta ja lopulta ottelussa yhteensä viisi maalia ja yhden maalisyötön hurjastellut Henri Johansson pääsi kaunistelemaan lukemia vielä kahdesti tyhjään maaliin.

Huippuvireisen ja sarjan pistepörssiä 12 pelin jälkeen lukemin 23+11=34 johtavan Johanssonin lisäksi ketjukaverit Joni Henttonen ja Jere Oksanen olivat pelipäällä. Henttonen latoi neljä maalisyöttöä ja Oksanen tehot 1+2. M-Teamin Lari Sorsa iski kaksi maalia ja Mikko Laakso syötti kaksi.

Ottelutilastot

Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Harlin
23/11/2016
Yksi onnettomimmista suorituksista ikinä...nimittäin kuvaajalta!
Penkiltä
23/11/2016
Ei kelpaa Johansson Kettuselle....
Ei kelpaa ei
23/11/2016
Ei kelpaa ei.
ei ei ei
23/11/2016
Pitää sopia muottiin ja kielen olla ruskea.
Pexi
23/11/2016
Johansson vaihtoi täksi kaudeksi Oxdogiin ja näyttää toimivan.
Ketuttaa
23/11/2016
Valinnat kuuden viime vuoden aikana MM-kisajoukkueeseen olleet valmentajan näköisiä. Johansson ja moni muukin lahjakas pelaaja jätetty ulkopuolelle valmentajan suppean näkemyksen seurauksena.
2018 kisoissa on uusi valmentaja joka toivottavasti osaa myös ottaa lahjakkuudet huomioon,
Wiggum
23/11/2016
Kyllä Johansson paikoista laittaa kovalla prosentilla sisään. Henttonen on kyllä kyseisen kentän sielu ja yksi pääsyistä miksi Henkallakin kulkee niin hyvin. Kemiat toimii kentässä kaikinpuolin hyvin.
Niinpä
24/11/2016
Ennen kautta ennusteltiin Henttoselke onnistumisia. Siltä näyttää.
Tieto
24/11/2016
Mitäpä sitä kisoihin viemään ratkaisupelureita. Kun ei pari Suomen parasta maaliruiskua mahdu ni ei mahdu. Erikoisosaamista ei tarvita, kun muutenkin pärjätään. Pronssi on voitettu mitali.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.