Divarit

Video: HIFK voitti viimein – vahva viimeinen erä ratkaisi

16.11.
2016
4 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

HIFK isännöi sunnuntaina NST:tä miesten Divarin ottelussa. Kotijoukkue oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 10-6.

Ottelun ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja tauolle mentiin lukemissa 2-2. Samaa voi sanoa myös toisesta periodista, sillä 40 minuutin jälkeen peli oli 5-5. HIFK laittoi kolmannessa erässä isomman vaihteen silmään, ja nappasi voiton viemällä viimeisen kaksikymppisen maalein 5-1.

Kotijoukkueen teholinko oli 1+3 tehtaillut Ville Räkköläinen. Miko Jussila ampui hattutempun, Tuomas Nylander taiteili pisteet 1+2 ja Teemu Karjalainen syötti kolme maalia. NST:n Petteri Puustinen onnistui tehoin 2+1.

HIFK katkaisi voitolla kuuden ottelun tappioputken. Samalla se nappasi ensimmäisen voittonsa koko kaudella. Helsinkiläisjoukkue jatkaa silti sarjan jumbosijalla. NST on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan. Lappeenrantalaisjoukkue majailee Divarin kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Peruskauraa, perushöttöä
16/11/2016
Alkaa Kytöhongan kesäreenipuheilta oheisharjoittelusta ym pudota pohja. Ei olla taidettu kesällä Lappeenrannassa paljoa pururadalla aikaa viettää, ja se alkaa näkymään.. Tottakai lajia täytyy osata myös pelata, mutta juoksukestävyys täytyy olla myös kovien pelien edellyttämällä tasolla. Se että otetaan joku Jussi Piha esimerkiksi, jota muuten nykyään kaikki lajianalyytikot tykkäävät nostaa esimerkeissään milloin mistäkin syistä esille, ettei hänkään ole nopea ja väännetään koko joukkueen filosofia tämän yhden tapausesimerkin varaan, kertoo kaiken tämän valmentajan mustavalkoisesta ajattelusta.

Kytöhonka- ei jatkoon!
Nakiton sormi
16/11/2016
Vaan kuinka hyvä Piha olisi jos jalkakin vielä liikkuisi...
Niinpä
16/11/2016
Kuinka hyvä ois Kosonen Suomen maalissa jos ois nopeampi? :-) ja Laine Winnipegis jos ois nopeampi luistelee. ..
somekoutsi
17/11/2016
Guardiola tuonut kotimaisille kentille istuvan koutsaamisen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.