Liigat

Video: Indians kiri LASB:n ohi viimeisessä erässä – sarjanousijalle kolmas perättäinen tappio

02.11.
2016
2 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LASB ja Westend Indians kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Indians vei ottelusta lopulta voiton maalein 3-4.

LASB vei ottelun ensimmäisen erän nimiinsä maalein 2-1, ja johti ennen viimeistä periodia lukemin 3-1. Vierasjoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan iski kolmesti viimeisellä kaksikymppisellä, ja nappasi täyden pistepotin Lahdesta.

Indiansin voiton takuumiehiä olivat voittomaalista vastannut ja 2+0 iskenyt Miska Mäkinen sekä 1+1 tehtaillut Valtteri Kainulainen. LASB:n Kaapo Kettunen pysäytti 22 laukausta. Paikan päällä oli kaikkiaan 792 katsojaa.

Indians palasi kahden perättäisen tappion jälkeen voittojen tielle, ja on nyt viidentenä. LASB on hävinnyt kolme viimeistä kamppailuaan, ja majailee sijalla 11.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Häh
02/11/2016
Outoa ettei tohon vikaan maaliin saatu syöttäjää, koska eikö se ole mailaanlyönti jos indiansin pelaaja ei osu palloon yhtään?
Arto Kilponen
03/11/2016
Aika kova piikki Mäkiseltä Otahallin yleisölle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.