Liigat

Video: Kahden maalin Lauri Stenfors vauhditti TPS:n voittoon Espoossa

13.11.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Valkopaitainen TPS kävi perjantaina hakemassa vieraspisteet Espoosta. Kuva: Joni Winstén

Valkopaitainen TPS kävi perjantaina hakemassa vieraspisteet Espoosta. Kuva: Joni Winstén

Turun Palloseura otti viikon toisen voittonsa miesten Salibandyliigassa perjantaina kaatamalla Espoossa Indiansin loppunumeroin 3-5. Suomen MM-joukkueeseen valittu Lauri Stenfors avasi ottelussa tämän kauden maalitilinsä.

Stenforsin kuparinen rikkoutui avauserässä, kun hänen kova ja kaukaa lähtenyt rannelaukaus upposi Indiansin Marek Öigen selän taakse ja vei TPS:n 0-2-johtoon. Stenfors onnistui uudemman kerran puolen tunnin kohdalla lyötyään maalin edestä 1-3-maalin.

Indians kiri turkulaisten johtoa, mutta ei kyennyt nousemaan kahta maalia lähemmäksi. Saku Hirmasto kavensi vielä vajaa viisi minuuttia ennen loppua 3-5:een ja se jäi samalla ottelun viimeiseksi maaliksi.

Stenforsin lisäksi kahteen tehopisteeseen TPS:stä ylsivät Jani Hyytiäinen (1+1) ja Ville Hirvisuo (1+1).

Indians ja TPS ovat perjantain jälkeen tasapisteissä sarjataulukossa. Espoolaisten sijoitus on viides, kun taas TPS löytyy seitsemänneltä sijalta.

Ottelutilastot
Joni Winsténin ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.