Kuva: Kuvakaappaus videolta

Porin Karhut ja Blue Fox väänsivät miesten Divarin sarjapisteistä Porissa lauantaina. Karhut oli ottelussa parempi maalein 4-2.

Kotijoukkue osui ensimmäisessä erässä kahdesti, kun Blue Fox venytteli maaliverkkoa kertaalleen. Toinen erä päättyi tasan 1-1, joten kolmanteen periodiin lähdettiin kutkuttavasta tilanteesta. Viimeisen erän ainoasta maalista vastasi kuitenkin Karhut.

Karhujen tehokkain pelaaja oli 1+1 nakuttanut Saku Lahtinen. Rasmus Österman torjui 24 laukausta. Blue Foxin Tero Saaristo venytti maaliverkkoa kahdesti.

Karhut on voittanut kaksi viimeistä otteluaan, ja on nyt sarjataulukon viidentenä. Blue Fox on hävinnyt kolme peliä putkeen, ja majailee kymmenentenä.