Liigat

Video: Kaunis volleyosuma käynnisti Happeen maalitehtailun

14.11.
2016
5 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee ja Hämeenlinnan Steelers väänsivät lauantaina miesten Salibandyliigan sarjapisteistä Jyväskylässä. Ottelu päättyi tasatulokseen 6-6 ja.

Steelers oli ottelussa niskan päällä varsinkin kaksi ensimmäistä erää, ja johti ottelua parhaimmillaan 0-3, 1-4 ja 2-5. Happee vei kuitenkin viimeisen erän maalein 4-1, ja pistepotti tasattiin, kun jatkoajalla ei nähty ratkaisua.

Ottelun hahmo oli pisteet 4+1 täräyttänyt Peter Kotilainen. Paul Kotilainen komppasi pikkuveljeään tehoin 0+4. Otsikossa hehkutettu Vili Liposen avausmaali nähdään videolla kohdasta 2.07 eteenpäin. Vieraiden Aleksi Kulmala osui kahdesti, ja Miiro Maunula sekä Timo Johansson onnistuivat pistein 1+1.

Happee on tällä hetkellä Salibandyliigan kahdeksantena. Steelers majailee sarjataulukon kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
hohoo
14/11/2016
Täytyy kyllä ihailla Happeen alakerran virheitä. Ja toi valojen rämpyttely.. keksikää nyt parempaa :D
Älä vaikene itsestäänselvyyksistä
15/11/2016
Pakisto tosiaan aivan kujalla. Ei väliä oletko maajoukkueessa vai ihan perus, sitä samaa sähellystä. Ja ei sillä pitkälle mennä, että vain Kotilainen maaleja tekee. Valtaosa hyökkääjistä hortoilee jonkinmoisessa koomassa olematta pelissä sisällä lainkaan. Liikasella pikakomennus ykköseen, nyt pitäisi osua niistä avotonteista, joita nytkin oli ainakin pari. Totuushan pelistä oli se, että Steelerssi pelasi pitkät ajat oman alueen sumppua vain maalia suojellen, kun Happee pyöritti ikään kuin tehotonta ylivoimaa. Maaleistaankin saivat valtaosan ihan Happeen virheiden ja maukkaiden tarjoilujen myötä. Järkyttävän heikko pelitapahtuma.
Nortti
15/11/2016
No olipahan lepsua puolustusta, ei seurata äijiä, taustoille jää ihan vapaaks. Vitosdivarissakin puolustetaan paremmin. :-D
ylivoimanen
15/11/2016
On kyllä hävyttömän kova pelaaja nro #61.
Petteri
16/11/2016
Meleko mekkala Happeen hallissa. Pitikö tuo lähtä Jyväskylään asti kahtoo joku matsi?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.