Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Divarin toisella sijalla majaileva Erä Akatemia haki lauantaina vierasvoiton Nurmon Jymystä maalein 5–8.

Helsinkiläisten puolustaja Ilkka Koski iski ottelun 2–2-tilanteeseen koko kentän soolonsa päätteeksi. Koski haki vauhtia omasta päästä ja luikerteli Jymyn ykkösviisikon läpi keskialueelta ja nosti pallon rystypuolelta maaliin.

Erä Akatemia karkasi Jymyltä ottelun kolmannessa erässä. Vieraiden tehokkaimpana hääri 1+2-tehot summannut Eero Nuutinen. Petri Kuitunen ja Kevin Söderling nakuttivat pisteet 1+1. Jymyn Joona Hautala osui Erä Akatemian verkkoon kolmesti.