Divarit

Video: Komea jysäytys – HIFK-hyökkääjän tulinen rystylämäri upposi yläkulmaan

21.11.
2016
6 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Helsingin IFK ei kyennyt säilyttämään johtoasemaansa lauantaisessa miesten Divarin ottelussa Limingan Niittomiehiä vastaan. Kotijoukkue LNM kampesi rinnalle ja lopulta 6–5-voittoon aivan loppuhetkillä.

Ensin Joona Viiltola tasoitti 5–5:een ajassa 57.24. Vain minuutti edellisestä ja Marko Latvalehto yllätti HIFK-maalivahti Paolo Keinäsen etuyläkulmasta ja LNM pääsi juhlimaan neljättä perättäistä voittoa.

HIFK:n Ville Räkköläisen iskemä 1–2-maali oli yksi illan tyylikkäimmistä taidonnäytteistä. Aloituksen jälkeen laitaan päätynyt Räkköläinen täräytti kovalla rystylämärillä pallon aivan takaylänurkkaan.

Räkköläinen oli myös ottelun tehokkain pisteillä 3+1. LNM:n Joona Viiltola iski 2+1-tehot. Rystylämäri on nähtävissä alla olevassa videossa kohdasta 0.48 eteenpäin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Katsoja
21/11/2016
Korkeamaila sääntö ei vissiin ollu käytössä?
Tarkkailija
21/11/2016
Korkeamaila??? Oikeesti?
Kasko Santero
22/11/2016
Vakuutan että Räkkiksen maila ei ollut kårkea
katsoja
22/11/2016
Tuollahan tuo pään ylhäällä heiluu :)
Tarkkailija
22/11/2016
Juu tervetuloa 2000-luvulle katsoja, ei olla enää ihan hetkeen ollut sanktioitu mailan vieminen takana/edessä vetoa ladatessa/saattaessa, tai jopa vastustajan pään yli pelitilanteessa. Siirry "katsojaksi" siitä kotisohvalta joskus ihan oikeaan salibandypeliin, niin joku niistä ylärivin mummoista voi paivittää sun sääntötuntemuksen tälle vuosituhannelle.
vaalimahti
22/11/2016
Hifkin hyökkäyspeli ei ole divarin kehnoimipia, mutta puolustukseen ja varsinkin maalivahtipeliin kaatuu sarjapaikan uusinta.

Valmennustiimi nopsaan etsimään uutta maalivahtia. Entisiä IFK veskareita voisi löytyä vapaana? En gång IFK, alltid IFK

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.