Video: Komea jysäytys – HIFK-hyökkääjän tulinen rystylämäri upposi yläkulmaan

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta
Kuva: Kuvakaappaus videosta

Helsingin IFK ei kyennyt säilyttämään johtoasemaansa lauantaisessa miesten Divarin ottelussa Limingan Niittomiehiä vastaan. Kotijoukkue LNM kampesi rinnalle ja lopulta 6–5-voittoon aivan loppuhetkillä.

Ensin Joona Viiltola tasoitti 5–5:een ajassa 57.24. Vain minuutti edellisestä ja Marko Latvalehto yllätti HIFK-maalivahti Paolo Keinäsen etuyläkulmasta ja LNM pääsi juhlimaan neljättä perättäistä voittoa.

HIFK:n Ville Räkköläisen iskemä 1–2-maali oli yksi illan tyylikkäimmistä taidonnäytteistä. Aloituksen jälkeen laitaan päätynyt Räkköläinen täräytti kovalla rystylämärillä pallon aivan takaylänurkkaan.

Räkköläinen oli myös ottelun tehokkain pisteillä 3+1. LNM:n Joona Viiltola iski 2+1-tehot. Rystylämäri on nähtävissä alla olevassa videossa kohdasta 0.48 eteenpäin.

6 comments

  1. Juu tervetuloa 2000-luvulle katsoja, ei olla enää ihan hetkeen ollut sanktioitu mailan vieminen takana/edessä vetoa ladatessa/saattaessa, tai jopa vastustajan pään yli pelitilanteessa. Siirry ”katsojaksi” siitä kotisohvalta joskus ihan oikeaan salibandypeliin, niin joku niistä ylärivin mummoista voi paivittää sun sääntötuntemuksen tälle vuosituhannelle.

  2. Hifkin hyökkäyspeli ei ole divarin kehnoimipia, mutta puolustukseen ja varsinkin maalivahtipeliin kaatuu sarjapaikan uusinta.

    Valmennustiimi nopsaan etsimään uutta maalivahtia. Entisiä IFK veskareita voisi löytyä vapaana? En gång IFK, alltid IFK