Liigat

Video: Koovee kotivoittoon – Puolakka osui kolmesti

21.11.
2016
1 Kommentti
8
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja TPS mittelivät lauantaina paremmuudesta naisten Salibandyliigan saralla. Koovee oli ottelussa parempi maalein 7-3.

Ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja päättyi 3-3. Toisessa ja kolmannessa periodissa kotijoukkue oli terävämpi, ja vei viimeiset 40 minuuttia maalein 4-0.

Kooveen tehopelaaja oli hattutempun naulannut Hanna Puolakka. Juulia Lintula ja Johanna Homi iskivät pisteet 1+1. Samaisessa tempussa onnistui myös TPS:n Milla Nordlund.

Kooveen alkukausi on ollut suoritustasoltaan vaihteleva, ja joukkue on nyt kahdeksantena. TPS:n otteista voi sanoa samaa, ja turkulaisjoukkue majailee seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Studio N1ILO

Radio N1ILO

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tiina
21/11/2016
Aikalailla avoimet ovet, varsinkin turkulaisten maalila. Eikö nyt voitot maistu? Mielenkiintoista nähdä millainen järjestys saadaan keskikastin joukkueille PSS, TPS ja KooVee - varmasti kaikille yllätys NST:n sijoitus kolmantena! Hyvä nakit!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.