Liigat

Video: LASB etevämpi kauden ensimmäisessä derbyssä – paikalla 1106 katsojaa

21.11.
2016
1 Kommentti
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LASB ja Steelers väänsivät lauantaina derbyottelun merkeissä Lahdessa. LASB vei voiton 1106 katsojan edessä maalein 4-3.

Steelers vastasi ottelun avausosumasta, mutta erätauolle mentiin tilanteessa 2-1. LASB iski 4-1-johtomaalin, kun pelikellossa oli 52.05, mutta vierasjoukkue sai vielä kirivaihteen päälle. Kotijoukkue oli ottelussa kuitenkin maalin verran etevämpi.

Kotijoukkueen maalit jakautuivat tasaisesti neljän pelaajan kesken. Voittomaalista vastasi Roope Kainulainen. Ottelun maaliruisku oli kahdesti osunut Steelersin Timo Johansson. Samuli Grönfors naulasi pisteet 1+1. Jaakko Vahtokari nappasi 25 torjuntaa.

LASB hävisi sunnuntaina SalBalle ja lähtee maajoukkuetauolle kymmenenneltä sijalta. Steelers hävisi viikonlopun molemmat ottelunsa, ja majailee sarjan toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
höhö
21/11/2016
Steelers tyytyväinen pelii vaikka hävisi ja lasbi pettynyt peliin vaikka voitti :D no joo onhan noilla tasoeroa ja Steelersiltä iso saavutus jos säilyvät sarjassa kauden jälkeen. Ehkä siinä oli syynsä miksei Steelers pelaamalla päässyt sm-tasolle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.