Video: LASB etevämpi kauden ensimmäisessä derbyssä – paikalla 1106 katsojaa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

LASB ja Steelers väänsivät lauantaina derbyottelun merkeissä Lahdessa. LASB vei voiton 1106 katsojan edessä maalein 4-3.

Steelers vastasi ottelun avausosumasta, mutta erätauolle mentiin tilanteessa 2-1. LASB iski 4-1-johtomaalin, kun pelikellossa oli 52.05, mutta vierasjoukkue sai vielä kirivaihteen päälle. Kotijoukkue oli ottelussa kuitenkin maalin verran etevämpi.

Kotijoukkueen maalit jakautuivat tasaisesti neljän pelaajan kesken. Voittomaalista vastasi Roope Kainulainen. Ottelun maaliruisku oli kahdesti osunut Steelersin Timo Johansson. Samuli Grönfors naulasi pisteet 1+1. Jaakko Vahtokari nappasi 25 torjuntaa.

LASB hävisi sunnuntaina SalBalle ja lähtee maajoukkuetauolle kymmenenneltä sijalta. Steelers hävisi viikonlopun molemmat ottelunsa, ja majailee sarjan toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

One comment

  1. Steelers tyytyväinen pelii vaikka hävisi ja lasbi pettynyt peliin vaikka voitti 😀 no joo onhan noilla tasoeroa ja Steelersiltä iso saavutus jos säilyvät sarjassa kauden jälkeen. Ehkä siinä oli syynsä miksei Steelers pelaamalla päässyt sm-tasolle.