Video: LASB:n ”Pensselisetä” taituroi hattutempun Kaukajärvellä

Tino Nivalan saldo on 10 pelin jälkeen 9+10. Kuva: Esa Takalo

Tino Nivalan saldo on 10 pelin jälkeen 9+10. Kuva: Esa Takalo
Tino Nivalan saldo on 10 pelin jälkeen 9+10. Kuva: Esa Takalo

LASB otti liigataipaleensa ensimmäisen vierasvoiton sunnuntaina, kun se kukisti Kooveen Tampereella 3-7. Ottelusta on tarjolla maalikooste.

Voittajien ykköshevonen oli hattutempun nakutellut Tino Nivala, jonka viiksimallia ei yksinkertaisesti voi hehkuttaa liikaa. Roope Kainulaiselle merkattiin 1+1. Kauden kolmannen täyden pistepotin napannut LASB on Salibandyliigassa sijalla 10 seitsemällä sarjapinnalla.

Lammin Salibandyn riveissä aiemmin pelannut Perttu Koljonen syötti Kooveen maaleista kaksi. Tamperelaiset kyntävät sarjan häntäpäässä, kun 11 peliä ovat tuoneet vain kolme sarjapistettä.

Esa Takalon ottelukuviin.

6 comments

  1. Harkkapelit on harkkapelejä mutta sillon tais Koovee piestä Lasbin. Näköjään vaan kun ois pisteitä jaossa niin mennään lukkoon. Tästä päätellen hieman rennompi ja ilosempi ote vois auttaa.

  2. Aika usein harkkapeleissä ne surkeat jengit pärjää hyvin. Johtuuko sitten siitä että niillä kovemmilla jengeillä se voitto ei ole niin tärkeä ja testailevat paljon eri juttuja vai mistä sitten.. Hauska toi Nivala kun kaveri ei näytä yhtään salibandyn pelaajalta mutta silti tehokas kun mikä 😀 lasbille vaan zemiä jatkoon!

  3. Nivalahan näyttää just sählypelaajalta. Hikinauha päässä,pitkä tukka. Puuhelmet puuttuu kaulasta vaan

  4. Tinkeltä jäänyt pari kautta kattomatta? Ei ole puuhelmiä ollut ihan vähään aikaan. Syvään on ne juurtuneet…

  5. Eipä ne harjoitusottelut, samoin kuin oikeastaan syksyn runkosarjapelitkään, kovin paljoa merkitse. Yhtään paremmat joukkueet menevät kuitenkin heittämällä playoffeihin ja siellä sitten katsotaan miten kaudella oikein käy.