Liigat

Video: LASB:n ”Pensselisetä” taituroi hattutempun Kaukajärvellä

15.11.
2016
6 Kommenttia
0
Liigat
Tino Nivalan saldo on 10 pelin jälkeen 9+10. Kuva: Esa Takalo

Tino Nivalan saldo on 10 pelin jälkeen 9+10. Kuva: Esa Takalo

LASB otti liigataipaleensa ensimmäisen vierasvoiton sunnuntaina, kun se kukisti Kooveen Tampereella 3-7. Ottelusta on tarjolla maalikooste.

Voittajien ykköshevonen oli hattutempun nakutellut Tino Nivala, jonka viiksimallia ei yksinkertaisesti voi hehkuttaa liikaa. Roope Kainulaiselle merkattiin 1+1. Kauden kolmannen täyden pistepotin napannut LASB on Salibandyliigassa sijalla 10 seitsemällä sarjapinnalla.

Lammin Salibandyn riveissä aiemmin pelannut Perttu Koljonen syötti Kooveen maaleista kaksi. Tamperelaiset kyntävät sarjan häntäpäässä, kun 11 peliä ovat tuoneet vain kolme sarjapistettä.

Esa Takalon ottelukuviin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
juippi
15/11/2016
Hyvä Tino ja LASB.
Jay
15/11/2016
Harkkapelit on harkkapelejä mutta sillon tais Koovee piestä Lasbin. Näköjään vaan kun ois pisteitä jaossa niin mennään lukkoon. Tästä päätellen hieman rennompi ja ilosempi ote vois auttaa.
höhö
16/11/2016
Aika usein harkkapeleissä ne surkeat jengit pärjää hyvin. Johtuuko sitten siitä että niillä kovemmilla jengeillä se voitto ei ole niin tärkeä ja testailevat paljon eri juttuja vai mistä sitten.. Hauska toi Nivala kun kaveri ei näytä yhtään salibandyn pelaajalta mutta silti tehokas kun mikä :D lasbille vaan zemiä jatkoon!
Tinke
16/11/2016
Nivalahan näyttää just sählypelaajalta. Hikinauha päässä,pitkä tukka. Puuhelmet puuttuu kaulasta vaan
S7
16/11/2016
Tinkeltä jäänyt pari kautta kattomatta? Ei ole puuhelmiä ollut ihan vähään aikaan. Syvään on ne juurtuneet...
Arto Kilponen
16/11/2016
Eipä ne harjoitusottelut, samoin kuin oikeastaan syksyn runkosarjapelitkään, kovin paljoa merkitse. Yhtään paremmat joukkueet menevät kuitenkin heittämällä playoffeihin ja siellä sitten katsotaan miten kaudella oikein käy.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.