Ulkomaat

Video: Maailman paras salibandyn pelaaja pääsi läpiajoon alivoimalla – ”Foppa-harhautus” onnistui

29.11.
2016
1 Kommentti
6
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

KAIS Moraa edustava Anna Wijk valittiin keväällä maailman parhaaksi salibandyn pelaajaksi. Lauantaisessa Superliigan ottelussa Endreä vastaan Wijk osoitti jälleen, että miksi häntä pidetään naissalibandyn ykköstähtenä.

Videolla nähtävä suoritus oli Moran 2-2-tasoitusmaali toisen erän alussa. Mora vei ottelusta lopulta voiton maalein 6-3.

Otsikossa mainittu ”Foppa-harhautus” on jääkiekkoilija Peter ”Foppa” Forsbergin tunnetuksi tekemä puijaus. Harhautus muistetaan eritoten vuoden 1994 olympialaisten finaalista, jossa Ruotsi kaatoi Kanadan rankkareilla. Alkuperäinen suorite löytyy esimerkiksi tältä Youtube-videolta kohdasta 10.45 eteenpäin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Maikkeli
29/11/2016
Tämä on minulle se alkuperäinen. Mitään ottamatta Fopalta pois.

https://www.youtube.com/watch?v=QobAlzxDdXc

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.