Liigat

Video: Maajoukkuepuolustaja viimeisteli näyttävän alivoimasommitelman Oulussa

29.11.
2016
2 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Naisten Salibandyliiga jatkui lauantaina Oulussa, kun Rankat Ankat emännöi Tampereen Kooveeta. Tamperelaisvieraat hakivat pisteet Kastellista maalein 4–5.

Viime EFT:ssä naisten maajoukkuessa esiintynyt Koovee-puolustaja Mia Vallenius oli pelipäällä viimeistellen kaksi maalia. Jälkimmäinen syntyi alivoimalla näyttävän syöttökuvion päätteeksi, ja Vallenius pääsi lyömään tilanteen 4–4:ään.

Voittomaalin iski Ellinoora Huotari reilu kuusi minuuttia ennen loppua. Hanna Puolakka (1+1) ja Johanna Homi (0+2) saalistivat Valleniuksen tapaan kaksi tehopistettä. Oululaisten tehokkain oli Hanna Niemelä (2+0).

Voiton myötä Koovee nousi SSRA:n kanssa tasapisteisiin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
P. Kallo
29/11/2016
Kooveen naisilla alkaa vähitellen kulkemaan odotetulla tavalla. Vielä kun Kaupit saadaan jossain vaiheessa osallistumaan tähän kauteen, niin Koovee voi äkkiä olla kevään musta hevonen. Potentiaalia on.
Jone
30/11/2016
Olipa hyvin toteutettu maalikoosteen loppuosa, kooste myös ottelun tilastoista ja palkituista kuvan kera, KIITOS, näitä lisää!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.