Ulkomaat

Video: Maukas kiepautus – nuorelta ruotsalaispelaajalta todella taidokas rankkariharhautus

01.11.
2016
0 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus TV4 Sportin videolta.

Kuva: Kuvakaappaus TV4 Sportin videolta.

Oheisella videolla nähtävä rankkarimaali on Ruotsin Division 2 -tasolla (neljänneksi korkein sarjataso) salibandya pelaavan Marcus Skagerin käsialaa. Skagerin päätä ei juuri huimannut, kuten suoritteesta on nähtävissä.

Skager, 20, edustaa Karlstad IBF Ungdomin joukkuetta. Oheinen 1-1-maali oli viime lauantain ottelusta Nilsby IK:ta vastaan. Nilsby voitti ottelun lopulta maalein 6-7. Karlstadin ykkösjoukkue pelaa Ruotsin Superliigassa, eli korkeimmalla sarjatasolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.