Divarit

Video: Neljän maalin Hällfors laukoi Torille viikonlopun toisen jatkoaikavoiton

30.11.
2016
1 Kommentti
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Loviisan Tor nappasi sunnuntaina viikonlopun toisen 5–4-jatkoaikavoiton miesten Divarissa. Ratkaisevan maalin Joensuun Josban verkkoon iski Jonas Hällfors.

Josba siirtyi toisen erän alussa jo 1–4-johtoon, mutta kotijoukkue Tor aloitti kirin. Hällfors tasoitti kamppailun, kun kolmatta erää oli pelattu reilu kuusi minuuttia.

Jatkoaika ehti vanheta vain 50 sekuntia ennen kuin Hällfors pääsi napauttamaan Andreas Hietalan syötöstä pallon yläkulmaan illan neljännen osumansa.

Hietala ja Iiro Liede syöttivät kumpainenkin kaksi loviisalaisten maalia. Tor on kerännyt tämän kauden Divarissa 14 pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukon viidenteen sijaan. Josba on 11:s.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Ehdotus
30/11/2016
Tulipas tossa mieleen että joku fiksuhan voisi tehdä yhden Youtube-kanavan mitä pitää yllä ja jokainen joukkue lähettäisi maalikoosteet sille henkilölle joten kaikki Salibandyliigan ja Divarin maalikoosteet löytyisi yhdeltä Youtube-kanavalta eikä tarvisi aina etsiä täältä tai Youtubesta eri seurojen kanavilta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.