Divarit

Video: Nuorelta taiturilta näyttävä osuma NST:n verkkoon

19.11.
2016
3 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Erä Akatemia ja NST kalisuttelivat sapeleitaan keskiviikkona Helsingissä. Kotijoukkueena toimunut Akatemia oli ottelussa parempi maalein 7-2.

Ensimmäinen periodi oli tasainen, ja erätauolle mentiin tilanteessa 1-0. Toisessa erässä myös vierasjoukkue pääsi maalien makuun, ja kolmoserään lähdettiin tilanteesta 3-2. Akatemia oli kolmannessa erässä parempi, ja vei voiton maalein 7-2.

Akatemian Henri Luoma oli ottelun tehopelaaja pistein 2+1. Miika Iskanius osui kahdesti. Varsinkin pelaajan ensimmäinen maali oli komeaa katseltavaa. Maalin voi katsella kohdasta 00.38 videolta. Jussi Mäkinen iski pisteet 1+1. NST:n Ere Laitimo syötti vieraiden molemmat maalit.

Erä Akatemia on voittanut kauden kaikki ottelunsa, ja on sarjakärjessä. NST:n kausi on ollut mollivoittoinen. Vielä viime kaudella Salibandyliigassa pelannut joukkue on hävinnyt viisi ottelua putkeen, ja majailee Divarin kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
S7
19/11/2016
On kyllä erän nuoret pistäneet erän dissaajille jauhot suuhun pahemman kerran! Ainut kysymys pelataanko Mosalla ens vuonna? Mihin joukkueeseen panostetaan keväällä?
Bernhard
19/11/2016
Erä Akatemialla peli kulkee. Onko joukkue uusiutunut viime vuodesta vai uusituiko valmentajan vaihdon ohella pelikirja.
Tietäjä
20/11/2016
Kyllä suurin syy menestykselle on juuri Miika Iskaniuksen siirtyminen Akatemian paitaan. Täysin pitelemätön alkukauden peleissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.