Divarit

Video: Pelaajavalmentaja iski voittomaalin jatkoajalla

27.11.
2016
2 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor ja Nurmon Jymy kohtasivat lauantaina miesten Divarin merkeissä Loviisassa. Tor nappasi ottelusta jatkoaikavoiton maalein 5-4 ja.

Ottelussa iskettiin maaleja tasatahtiin, ja siten, että kumpikin joukkue oli parhaimmillaan maalin johdossa ennen jatkoaikaa. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi kokenut kettu, kun kotijoukkueen pelaajavalmentaja Peik Salminen naulasi voittomaalin ajassa 61.37.

Salminen oli ottelussa muutenkin oivassa vireessä, ja taiteili pisteet 2+1. Tuomas Savukoski komppasi tehoin 1+1 ja Tommi Taimisto keräsi kaksi maalisyöttöä. Niko Nordström pysäytti 24 laukausta. Vieraiden Hannu Palomäki tehtaili myös pisteet 2+1. Rasmus Hasu torjui 28 kertaa vieraiden luukulla.

Tor on tällä hetkellä Divarin kuudentena. Jymy on voittanut viimeisestä viidestä pelistä ainoastaan yhden, ja on nyt yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
aerius
28/11/2016
On toi Jokinen kova
Suirea
28/11/2016
On se kova

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.