Liigat

Video: Salibandyliigan jumbofinaalissa jaettiin pistepotti

14.11.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Koovee ja M-Team väänsivät lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Tampereella. Kamppailu päättyi tasatulokseen 6-6 ja.

Ensimmäinen erä meni Kooveen nimiin maalein 3-2. Toisessa periodissa M-Team vastasi molemmista osumista. Viimeinen kaksikymppinen meni myös Kooveelle maalin marginaalilla. Jatkoajalla ei nähty lisäosumia.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat kahdesti osunut Samu Saari, 1+1 nakuttaneet Nico Andersson sekä Lassi Kotivaara ja 0+2 iskenyt Perttu Koljonen. Vieraiden Mikko Laakso ja Markus Skippari onnistuivat pistein 1+1.

Koovee on voittanut ainoastaan yhden ottelun koko kaudella, ja majailee toiseksi viimeisenä. Lauantain tasapelin myötä tamperelaisjoukkueen plakkarista löytyy nyt kolme pistettä. M-Teamin tilanne on täysin sama pisteiden valossa, mutta joukkue on tällä hetkellä sarjajumbo huonomman maalieron vuoksi.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.