Liigat

Video: Shokkialku Raumalla – isäntien ensikosketus palloon vasta 2-0 -tappioasemassa

21.11.
2016
3 Kommenttia
2
Liigat
SalBa nousi vaikeuksien kautta voittoon LASB:sta. Kuva: Elmeri Elo.

SalBa nousi vaikeuksien kautta voittoon LASB:sta. Kuva: Elmeri Elo.

Rauman SalBa ja LASB pelasivat tiukan miesten Salibandyliigan kamppailun, joka päättyi lopulta kotijoukkueen 5-4 -voittoon.

Ottelu alkoi todella kylmällä suihkulla SalBan kannalta, sillä 26 sekunnin pelin kohdalla tilanne oli jo 2-0. Tilanteesta erikoisen teki etenkin se, että hävittyjen aloitusten pallokosketuksia lukuunottamatta SalBa ei ollut ehtinyt saada pelivälinettä itselleen vielä kertaakaan ennen kuin kahden maalin tappioasemassa.

SalBa kuitenkin toipui tästä ja nousi vielä avauserän aikana rinnalle ja ohi johtaen ensimmäisellä tauolla 3-2. Toisen erän ainokaisesta vastasi Niko Kaerla puolen kentän takaa lähteneellä roiskaisulla, joka yllätti LASB-vahti Kaapo Kettusen.

Kolmannessa erässä Antti Sihlman toi patenttirankkarillaan LASBin maalin päähän, mutta Miikka Sokka lisäsi eroa jälleen kahteen osumaan. Matti Heikkinen kavensi vielä kertaalleen, mutta pisteet jäivät lopulta niukasti SalBalle, jolle voitto oli kauden viides.

Isäntien tehomies oli kolme syöttöä tarjoillut Tatu Ruohonen, sekä kahdesti osunut Sokka. Vieraiden tehokkain oli kaksi maalia alustanut Henri Vilen.

Ottelutilastot

Elmeri Elon kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
katsoja
22/11/2016
Tuo "kaerlan puolenkentän roiskaisu" oli mielestäni kyllä melko tulinen kantti, joka sattui uppoamaan.
JZ
22/11/2016
Veskan näkökulmasta pallo saattaa usein ottaa pientä hipsua jostain, joka muuttaa ratkaisevasti tilannetta. Säbässä myös oma lukunsa ovat kantit, jotka saattavat ottaa todella mehukkaita kierteitä kesken lentoradan, ja muuttua puolimahdottomiksi torjuttaviksi, vaikka kuti näyttää esimerkiksi sivusta (katsomosta) silmäiltynä tulevan suoraan kohti.

Hankala siis näistäkin sanoa. Näyttävät melkoisilta imaisuilta kyllä, jos veskarin koko reagoinnin näkisi olisi tilanne jo helpompi arvioida. Näistä ei vielä oikein näe, jos vaikka ei vaan oltu valmiita laukaukseen.
Sä oot turha jätkä
22/11/2016
Pelasitteko peltsi taas kauden huonoimman pelinne?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.