SalBa nousi vaikeuksien kautta voittoon LASB:sta. Kuva: Elmeri Elo.

Rauman SalBa ja LASB pelasivat tiukan miesten Salibandyliigan kamppailun, joka päättyi lopulta kotijoukkueen 5-4 -voittoon.

Ottelu alkoi todella kylmällä suihkulla SalBan kannalta, sillä 26 sekunnin pelin kohdalla tilanne oli jo 2-0. Tilanteesta erikoisen teki etenkin se, että hävittyjen aloitusten pallokosketuksia lukuunottamatta SalBa ei ollut ehtinyt saada pelivälinettä itselleen vielä kertaakaan ennen kuin kahden maalin tappioasemassa.

SalBa kuitenkin toipui tästä ja nousi vielä avauserän aikana rinnalle ja ohi johtaen ensimmäisellä tauolla 3-2. Toisen erän ainokaisesta vastasi Niko Kaerla puolen kentän takaa lähteneellä roiskaisulla, joka yllätti LASB-vahti Kaapo Kettusen.

Kolmannessa erässä Antti Sihlman toi patenttirankkarillaan LASBin maalin päähän, mutta Miikka Sokka lisäsi eroa jälleen kahteen osumaan. Matti Heikkinen kavensi vielä kertaalleen, mutta pisteet jäivät lopulta niukasti SalBalle, jolle voitto oli kauden viides.

Isäntien tehomies oli kolme syöttöä tarjoillut Tatu Ruohonen, sekä kahdesti osunut Sokka. Vieraiden tehokkain oli kaksi maalia alustanut Henri Vilen.