Ulkomaat

Video: Silmät selässä – juonikas loistopassi tavoitti ketjukaverin

24.11.
2016
4 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Växjö Vipers ja IBF Falun kohtasivat Ruotsin Superliigassa maanantaina. Växjö nappasi ottelusta hieman yllättäen selkeän 10-4-kotivoiton.

Växjön teholinkoja olivat kahdesti maalanneet Valdemar ja Karljohan Ahlroth sekä kolme maalisyöttöä tarjoillut Jesper Sankell. Videolla nähtävän syötön kapellimestarina toimi Filip Kjellsson

Suomen maajoukkueen ykkösvahti Eero Kosonen torjui kotijoukkueen maalilla voitto-ottelussa. Växjö on ollut syksyn yllättäjä Superliigassa, ja joukkue majailee sarjan kakkosena MM-tauolle lähdettäessä. Växjö ja Falun ovat tasapisteissä, mutta Falunilla on parempi maaliero.

Falunin kausi on sen sijaan notkahtanut hieman yllättäen viime otteluiden aikana. Tähtiskermä on toistaiseksi hävinnyt koko kauden aikana neljä ottelua, ja kolme noista tappioista on tullut viimeisen neljän pelin aikana. Näissä maaliero on ollut erikoisen huono 25-35, ottaen huomioon, että sarjakärjen koko kauden maaliero 14 ottelun jälkeen on 113-75.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Martti Portti
24/11/2016
Ruotsin Rasse! Päässä on muutakin kuin pelkkää tukkaa.
Toope
24/11/2016
Ja Innebandymagazinet rankkari Kososen ottelun parhaaksi pelaajaksi.
http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?aid=63598
Hyrrä
24/11/2016
Silmät selässä? Siinähän se juuri kääntää päätä ja kurkkaa missä vapaa pelaaja on?! Tarviiko näistä oikeasti tehdä uutista...
heh heh hyrrä
24/11/2016
tottakai hän kääntää päätään ja lukee peliä mutta syöttö lähtee kun katse on muualle ja liikekin on sen mukainen ettei vastustaja osaa yhtään lukea. hieno suoritus ja vain tyhmä ja lajista ymmärtämätön henkilö joka ei ikinä ole joukuelajeja harrastanut voi olla tätä tajuamatta koska ei noita joka pelissä tule. pahoittelen jo etukäteen jos onnistun pahoittamaan jonkun mielen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.