Liigat

Video: Suomen mestari pyöritteli sarjanousijan nurin – tulokas iski liigauransa avausmaalit

18.11.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Hämeenlinnan Steelers ja Tampereen Classic mittelivät keskiviikkona paremmuudesta miesten Salibandyliigan merkeissä. Classic ei jättänyt Steelersille mahdollisuuksia, ja vei voiton maalein 1-11.

Ottelun puoliväliin saakka tilanne pysyi maltillisen tasaisena, ja Classic johti ottelua maalein 1-3. Toinen puolisko oli vieraiden totaalista näytöstä maalein 0-8.

Classicin teholinko oli 3+1 täräyttänyt Joonas Pylsy. Jussi Piha taikoi tehot 1+2. Puolustaja Konsta Tykkyläinen iski kolmannessa erässä liigauransa avausmaalin, mutta ei tyytynyt siihen, vaan täräytti vielä toisenkin osuman ottelussa.

Classic on nyt voittanut kuusi viimeistä kamppailuaan, ja porhaltaa sarjakärjessä. Joukkue on toistaiseksi hävinnyt vain yhden ottelun tällä kaudella. Steelersillä on kasassa kolme pistettä, ja sarjanousija on kolmanneksi viimeisenä. Steelers, Koovee ja M-Team ovat tasapisteissä Salibandyliigan hännillä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
kuoma
19/11/2016
tää Konsta Tykkyläinen on köyhänmiehen Eemeli Salin x)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.