Liigat

Video: Suomen mestarin vahva viimeinen erä ratkaisi paikalliskamppailun

12.11.
2016
6 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP ja Tampereen Classic väänsivät torstaina miesten Salibandyliigan ottelussa Tampereen Raholassa. Classic oli lopulta parempi maalein 3-7.

KrP aloitti vahvasti, ja johti ottelua kolmesti kahden ensimmäisen erän aikana. Viimeiseen periodiin lähdettiin kuitenkin tilanteesta 3-3. Classic näytti nokialaisille kaapin paikan viimeisessä erässä, kun joukkue osui neljästi, eikä päästänyt yhtäkään osumaa.

Vieraiden Asser Jääskeläine nakutti paunat 2+1 ottelussa. Nico Salo ja Jussi Piha taiteilivat tehot 1+2 mieheen. KrP:n Santtu Pohjonen torjui kaikkiaan 22 laukausta.

Classic on pelannut toistaiseksi vakuuttavan alkukauden, ja on joukkue on voittanut kahdeksan ottelua yhdeksästä ensimmäisestä. Tamperelaisryhmä on nyt sarjakakkosena kahden pisteen päässä EräViikingeistä. Classic on pelannut toistaiseksi kaksi ottelua vähemmän. Tappio katkaisi KrP:n kahden ottelun voittoputken. Nokialaispoppoo on sarjataulukon kuudentena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jii
12/11/2016
Samaa laatua kuin muutkin KrP:n koosteet...
Kiertoranne
12/11/2016
Ei ole ihan optimaalinen tuo Raholan halli televisiointiin. Yle Areena tämän taisi näyttää. Outo fiilis oli katsoa kun toiselta laidalta sai vain lattiatasosta kuvaa. Jatkossa voisi suosiolla valita muun ottelun kuvattavaksi kuin Nokian kotipelin.
Junnu#8
12/11/2016
Täysin samaa mieltä. Pelit vaikka Seinäjoelle, Espooseen Oilersin kotipeli, Turkuun, Monnari, Tai vaikka Classicin kotipeli. Niin on pelin seuraaminen mielekkäämpää. Jos joutuu Ylen tai Fan Seatin. Tai Veikkaus Tv kautta katsomaan peliä. Rahola huono paikka tv peleille.
Videokatsoja
12/11/2016
Tämä toteutus oli sentään aika lailla paras, mitä Raholasta on kahdella kameralla kuvattuna tehty. Ja Kiertoranteen kommenttiin sen verran, että molemmat kamerat olivat samalla puolella hallia, toinen tosiaan alempana kattaen sen katveen, joka ylempänä olevalle tulee tuon katsomon lipan vuoksi.
S7
12/11/2016
Kai telkkari ottelun voisi viedä Tesomaan tms? Niinhän pro tekee naisissa, että televisio/nettimatsit ei ole campossa. Krp-spv matsin katsoin ja on heikkoa katsottavaa.
Kiertoranne
13/11/2016
Kyllähän sen verran lisään vielä kiva kuitenkin että matseja näytetään ahkeraan netissä. Videokatsoja on oikeassa siinä, että nyt näkyi koko kenttä, mikä on ollut ainakin maalikoosteissa puute. Propsit Ylelle kekseliäisyydestä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.