Divarit

Video: Tor haki pisteet Pohjanmaalta – Jokinen ja Taimisto osuivat kolmesti

21.11.
2016
1 Kommentti
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja Loviisan Tor mittelivät paremmuudesta miesten Divarissa lauantaina. Tor oli ottelussa etevämpi maalein 4-8.

Kotijoukkue karkasi kahden maalin johtoon ensimmäisessä erässä. Toinen periodi oli kuitenkin vieraiden lukemin 1-4, joten viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 3-4. Viimeinen erä meni vieraille samoin lukemin kuin toinenkin periodi.

Blue Foxin tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Niklas Paul, joka teki samalla Divari-uransa ensimmäiset tehopisteet. Torin Jere Jokinen ja Tommi Taimisto naulasivat hattutempun mieheen. Peik Salminen ja Tuomas Savukoski syöttivät molemmat kolme osumaa.

Tor on tällä hetkellä miesten Divarin kuudentena. Blue Fox on kärsinyt viisi perättäistä tappiota, ja löytyy sarjataulukosta sijalta 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Drinkki lippu
22/11/2016
On tuo Jokisen kuti vaan hirveä....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.