Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja Loviisan Tor mittelivät paremmuudesta miesten Divarissa lauantaina. Tor oli ottelussa etevämpi maalein 4-8.

Kotijoukkue karkasi kahden maalin johtoon ensimmäisessä erässä. Toinen periodi oli kuitenkin vieraiden lukemin 1-4, joten viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 3-4. Viimeinen erä meni vieraille samoin lukemin kuin toinenkin periodi.

Blue Foxin tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Niklas Paul, joka teki samalla Divari-uransa ensimmäiset tehopisteet. Torin Jere Jokinen ja Tommi Taimisto naulasivat hattutempun mieheen. Peik Salminen ja Tuomas Savukoski syöttivät molemmat kolme osumaa.

Tor on tällä hetkellä miesten Divarin kuudentena. Blue Fox on kärsinyt viisi perättäistä tappiota, ja löytyy sarjataulukosta sijalta 11.