Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Oulun Luistinseura ja Nokian KrP tasasivat lauantaina pisteet miesten Salibandyliigan kamppailussa maalein 5–5. Kolmannessa erässä syntynyt OLS:n Petteri Kääriäisen maali oli varmasti yksi kauden erikoisimmista.

Työmyyränä tunnettu Kääriäinen juoksi hakemaan Matias Tiiran lyömän purkupallon Nokian KrP:n kenttäpuolelta. Miinuskulmaan ajautunut Kääriäinen yritti syöttää maalin edessä odottaneelle Petri Niemelälle, mutta pallo upposikin suoraan maaliin maalivahti Santtu Pohjosen kautta.

Harvemmin maalintekijätilastoissa näkyvä Kääriäinen viihdytti yleisöä vielä tuuletuksellaan.

Vierasjoukkue KrP kuitenkin toipui takaiskusta ja nousi kaksi kertaa tasoihin kolmannessa erässä. Viimeisestä 5–5-maalista vastasi OLS-kasvatti Kalle Keskitalo, jonka näyttävä laukaus upposi Ville Mestarin vartioiman maalin yläkulmaan.

Tehot 1+1 kerännyt Kääriäinen jatkoi lehdistötilaisuudessa tyylilleen uskollisena pilke silmäkulmassa.

– Tietokoneen tarkkuudella kun työskentelee tuolla kentällä, niin pienetkin raot käytetään hyväksi. Sieltä löytyi etukulmasta pallon mentävä reikä, Kääriäinen kertasi.

Hänen lisäksi kahteen tehopisteeseen ylsivät OLS:n Petri Rantala (2+0) sekä KrP:n Kalle Keskitalo (1+1), Jere Oksanen (2+0) ja Henri Johansson (1+1).

Kääriäisen tekemä 4–3-maali on nähtävissä videolla kohdasta 2.13 eteenpäin.