Divarit

Video: Viimeisen erän maalit ratkaisivat lauantaina Vaasassa

28.11.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Vaasa ja LeBa mittelivät paremmuudesta miesten Divarin merkeissä lauantaina Vaasassa. LeBa oli ottelussa parempi lukemin 5-6.

Vierasjoukkue johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 1-3. Kotijoukkue oli kuitenkin vahvassa iskussa toisessa erässä, ja viimeiseen periodiin lähdettiin vaasalaisten 5-4-johdosta. LeBa osui kahdesti kolmannessa erässä, eikä päästänyt maaliakaan, joten pistepotti matkasi Kontiolahdelle.

Vieraiden Mikael Jolkkonen osui kahdesti. Elias Ikonen ja Antti Juvonen saalistivat pisteet 1+1 mieheen. Joel Raatikainen pysäytti 28 laukausta. SB Vaasan tehokkain oli 1+1 iskenyt Petteri Mäki-Jokela. Mikael Aromaa torjui 34 kertaa.

SB Vaasa on Divarin viidentenä. LeBa nousi vierasvoitolla seitsemänneksi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.