Divarit

Video: Welhojen viimeinen erä toi voiton Siilinjärvellä

21.11.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

SB Welhot ja FBC Turku väänsivät tasaisissa merkeissä pisteitä lauantain miesten Divarin ottelussa. Siilinjärvellä pelattu ottelu päättyi lopulta Welhojen 5–3-voittoon.

Vierailijat eivät päästäneet sarjan piikkipaikalla keikkuvaa Welhoja karkaamaan, vaan piti kamppailun tasaisena. Toisen erän loppuhetkillä FBC Turun Aleksi Havia tasoitti pelin 3–3:een.

Kuopiolaiset ratkaisivat ottelun niin kutsutulla pelimiesten kympillä. Manu Rytkönen vei Welhot maalin karkumatkalle ajassa 51.55. Turkulaisjoukkue ei kyennyt enää nousemaan tasoihin, ja viimeisen osuman sai lyödä Welhojen Sami Aalto viisi sekuntia ennen loppua.

Welhot osui laajalla rintamalla, eikä yksikään pelaaja yltänyt kahteen tehopisteeseen. Ottelun tehokkain oli vieraiden Joakim Ervast (1+1).

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.