Liigat

Video: Yllätysmurskajaiset – M-Team nollasi PSS:n

15.11.
2016
5 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team ja PSS kohtasivat naisten Salibandyliigan merkeissä lauantaina. M-Team oli lopulta tyly emäntä ja vei voiton maalein 7-0.

Kotijoukkue johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-0, eikä tahti hyytynyt toisessakaan erässä, sillä joukkue tuplasi vielä johtonsa ennen viimeistä kaksikymppistä. M-Team piti oman päänsä puhtaana loppuun saakka, ja osui vielä kolmesti kolmannessa periodissa.

M-Teamin tehopelaajia olivat kahdesti maalannut Minka Ovaska ja 1+1 tehtaillut Saara Järvelä. Laura Still pysäytti 27 laukausta nollapelinsä pitimiksi.

M-Team katkaisi voitolla kahden ottelun tappioputken, ja nousi sarjataulukon seitsemänneksi. Neljä viimeistä otteluaan hävinnyt PSS on kahdeksantena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
FANI
15/11/2016
Mitä ihmettä! Lähes superfinaaliin kaavailtu PSS häntäpäässä ja NST, jonka piti pudota divariin kolmantena! Ja maanvaiva SB Pro jälleen taistellut itsensä kolmanneksi - miten paljon tämän joukkueen pitää "heikentyä", ettei täyttäisi omia odotuksia? Menttaaliasioita - joukkueurheilussa henkimaailman asioiden merkitys on n. 60-70 %. Nonniin ei kun ihmislukutaitoa kehiin!
BJBG
15/11/2016
Pro kakkosena! Mutta olipa haluton PSS! Nyt mimmit - tsemppiä!
$$$
16/11/2016
pss sukeltaa nyt ja syvälle. Luotto kuitenkin siihen että kod€ hoitaa hommat on kova. Tiimi ollut positiivinen yllättäjä, mutta keväällä sitten perinteisesti junnut pelaa A-tyttöjen play off pelit joten naisten kokoonpanoon saadaan se pakollinen 5+1.
Bouss
16/11/2016
Epäilen ettei tiimi tänä vuonna tee näin, a mestaruus jo hoidettu .
BJBG
16/11/2016
Jos sitä nyt yleensä tarvitsee miettiä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.