Maajoukkueet

Viiden maalin etumatka oli liikaa – Ruotsi kaatoi Suomen pojat maalein 6-5

06.11.
2016
4 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Justus Kainulainen osui kahdesti Ruotsin verkkoon. Kuva: Per Wiklund

Justus Kainulainen osui kahdesti Ruotsin verkkoon. Kuva: Per Wiklund

Haparoiva alku maksoi Suomelle neljän maan EuroFloorball Tour turnauksen voiton Ruotsin VÄxjössä. Suomi jäi päätösottelussa isäntiä vastaan 36 minuutissa viisi maalia tappiolle eikä viimeisten 24 minuutin vieminen maalein 5-1 riittänyt kuin 6-5-tappioon.

Joona Rantalan rangaistuslaukaus ottelun alussa kimahti ylärimasta takaisin, ja sen jälkeen peliä vei Ruotsi. Suomi ei onnistunut murtautumaan kunnon maalipaikoille kun taas isännät iskivät suomalaisten virheidenkin avittamina 36 minuutissa taululle 5-0-johdon.

Herättyään pelille Suomi nousi jo lukemiin 5-3, mutta kaksi perättäistä jäähyä päästi Ruotsin sahaamaan kahden miehen ylivoimalla voittomaaliksi jääneen kuudennen osuman. Suomi alkoi hakea kavennusta kuudella jo runsaat neljä minuuttia ennen loppua, ja Mikko Laakso sekä Justus Kainulainen kirivätkin eron maaleillaan enää yhteen.

Ruotsi – Suomi 6-5 (2-0, 3-1, 1-4)

1. erä: 8.58 Kasper Broby (Filip Björk) 1-0, 11.09 Broby (Jesper Colling) 2-0.
2. erä: 25.21 Colling (Oscar Malmgren) 3-0, 33-09 Mattias Jansson (Kalle Bylund) 4-0, 36.11 Patrik Burman (Andreas Blom) 5-0, 36.31 Eero Jalo (Mikko Laakso) 5-1.
3. erä: 42.13 Christian Remes (Toni Rintala) 6-2, 46.32 Justus Kainulainen 5-3 yv, 50.19 Björk (Otto Weidman) 6-3 yv, 58.03 Laakso (Antti Suomela) 6-4 yv, 58.28 Kainulainen (Jalo) 6-5.

Torjunnat:
Andreas Blom Ruotsi 10+8+8=26,
Riku Saarentola Suomi 3++6+3=12.

Jäähyt: Ruotsi 5×2 min, Suomi 2×2 min.

Erotuomarit: Maris Kumerdanks ja Kaspars Kristapsons, Latvia.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
#10
06/11/2016
Onko tällä joukkueella muita variaatioita hitaaseen lähtöön kuin tuo käyttösyöttö sentterille keskelle joka ottaa volttilähdön oikeaan laitaan vauhtiin?Tämä ottelu oli pelkästään tuon toistoa, ei tuolla kovin pitkälle mennä jos pelikirja on noin helppo skoutata.
Haba
06/11/2016
Svedut pelas pari erää, tarvittavaan voittoon,,järkeviä ,pallovarmoja, nopeita reagoimaan tilanteisiin jne. Suomen poijat pärjää koheltamalla heikompia vastaan, mutta kun pitäisi
osata liikkua ja syöttää hyökkäyspäässä menee useimmiten sormi suuhun,,junnusta
alkaen harjoitus painottuu 1-0-2-0 hyökkäyksiin,,,miehillä näkyy sama ongelma.
Tami
06/11/2016
Katoin pari erää matsia ja näillä Suomen junnuilla vetonappi kokoajan pohjassa?! Vähän malttia siihen pallolliseen pelaamiseen
kapteeni
07/11/2016
hitaita lähtöjä treenataan muutenkin pääasiassa monessa joukkueessa liikaa. Korkealla tasolla järjestäytyneellä hyökkäyksellä tehdään todella pienellä prosentilla maaleja. Pääasiat niissä on hyvä kenttätasapaino ja pallo syvään. Sieltä sitten hakemaan erikoistilanteita tai pallollista vaihtoa. Kyllä maalit tehdään vastahyökkäyksillä ja erikoistilanteista. Luottoa on tähän joukkueeseen, varmasti haastetaan Ruotsi finaalissa ja kultaa napsuu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.