Liigat

AL: Epäonni jatkuu – Jarkko Niemisen salibandydebyytti viivästyy entisestään

27.12.
2016
28 Kommenttia
0
Liigat
Jarkko Niemistä ei todennäköisesti nähdä liigakaukalossa vielä tämän vuoden puolella. Kuva: Salibandyliiga

Jarkko Niemistä ei todennäköisesti nähdä liigakaukalossa vielä tämän vuoden puolella. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Classicia miesten Salibandyliigassa edustava Jarkko Nieminen on kokenut uuden takaiskun salibandyurallaan, kertoo Aamulehti. Näin ollen on hyvin todennäköistä, että Niemistä, 35, ei nähdä liigakaukalossa ainakaan vielä tämän vuoden puolella.

Classic solmi ex-tennisässän kanssa pelaajasopimuksen viime keväänä, mutta suuresta kohusta huolimatta Niemistä ei ole nähty vielä kertaakaan tositoimissa. Kesällä ja syksyllä Niemistä vaivasi kantakalvon tulehdus ja hän oli pitkään juoksukiellossa.

Classicin päävalmentaja Petteri Nykky kertoi joulun alla Aamulehdelle, että tulokas kärsii nyt uudesta vammasta, jonka hän sai ennen joulua joukkueen harjoituksissa. Nykyn toiveena oli, että Nieminen olisi pystynyt pelaamaan vuoden 2016 aikana.

Classicin seuraava ottelu on perjantaina 30.12. Lahdessa LASB:ia vastaan, mutta Niemistä tuskin nähdään tositoimissa. Tamperelaisten sen jälkeinen ottelu on 6.1. pelattava Suomen Cupin välierä SPV:tä vastaan. Tuon jälkeen seuraava koitos on Classicin ja EräViikinkien välinen huippuottelu 10.1.

Classicin kannalta positiivinen uutinen on se, että Lassi Vänttinen on harjoitellut jo tovin joukkueen mukana ja hänen uskotaan palaavan liigakentille lähiaikoina. Vänttisen polvi operoitiin viime kevään Superfinaalin jälkeen ja koko alkukausi on kulunut vamman kuntoutuksessa.

AL: Jälleen uusi vamma: Jarkko Niemisen salibandydebyytti Classicissa viivästyy

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
27/12/2016
Veikkaus ettei Jarkko pelaa peliäkään Classic paidassa! Taitaa olla markkinatempaus alunperinkin...
Mika Uila
27/12/2016
Sama. Alkaa tää Niemis-läppä mennä jo Ruotsi-junnujen edelle.
POS
27/12/2016
Hyvää tässä on ainakin, että näin salibandy osoittaa olevansa kovempi laji kuin tennis. 15 vuoden tennisurallaan Nieminen ei varmaan kertaakaan ollut noin pitkään loukissa, mutta salibandyssa jalat joutuvatkin koville.
Katsoja
27/12/2016
Tämä tiedettiin jo silloin kun Nieminen valittiin joukkueeseen, yhtään peliä ei tule Jarkko poika pelaamaan.
Markkinointikikka isolla M:llä, siinä Classic onnistui !
Mutta voisi jo pikkuhiljaa Classic tajuta että tuo pajunköyden syöttäminen ei mene läpi, ei ole mennyt alusta saakka..
Naurunalaiseksi joutuu koko joukkue !
#51
27/12/2016
Pysy poissa Jarkko, sinua ei kaivata!!
S7
27/12/2016
Ei ole joo tenniksessä ollut loukissa just ollenkaan. Jarkon kohdalla ei voi edes syyttää amatöörilajin tuomia siviilielämän kiireitä syinä loukeille. Kova laji kaikille ikämies ikäisille, alemmillakin tasoilla, liigassa(ilmeisesti jo treeneissä) vauhti todella kovaa. Näyttää tosiaan siltä, että Jakke nähdään ehkä höntsäämässä aladivareissa kun liigavauhtiin ei näytä pystyvän.
Ei näin
28/12/2016
Classic tehnyt Jarkosta itselleen pellen. Vahvasti oma napa edellä mennään.
#51
28/12/2016
Välillä hävettää sanoa että Classic on suosikki joukkueeni.. Varsinkin kun puhutaan tastä koko salibandyn suur pellestä, JARKKO NIEMISESTÄ!!
Automaatti
28/12/2016
Lause jota toistetaan aina tarvittaessa: "Jarkon liiga-avaus siirtyy vielä."
Kauno
28/12/2016
Eiköhän se yhden pelin pelaa jotakin heittopussia vastaan ykköskentässä ja hänelle pelataan kolme maalia tyhjiin
Hävettää
28/12/2016
Hävettää Clasiicin ja erityisesti Jarkko Niemisen puolesta. Ennen pidin Jarkkoa fiksuna urheilijana, mutta kyllä tuo mielikuva on rapissut. Oikotietä ei ole lajin eteenpäin viennissä. Nokian krp:llä on nyt ennennäkemätön sauma nostaa profiiliaan Classicin kustannuksella, on mennyt eteenpäin fiksulla tavalla ja tulostakin on tullut kun katsoo sarjataulukkoa. Sponsorit lämpeävät myös kuulemma Nokialle.
Minäpahoitinmieleni
28/12/2016
Oli kyllä nolo mainostemppu alusta lähtien. Ihan farssi. Edes meidän potkupallo joukkueet ole näin noloja
Hävettäälle
28/12/2016
Samaa mieltä. Neutraalina penkkiurheilijana Tampereella säbässä sympatiat Nokia krp:lle. Ensi kaudelle vielä sopivat vahvistukset ja pelaavat mitalleista. Tietysti hyvä mainostemppu on sellainen josta puhutaan positiivisesti tai negatiivisesti kunhan puhutaan, mutta tämä classicin touhu on enemmän myötähäpeää.
46
28/12/2016
Arvostus Jarkko Niemistä kohtaan karisee tämän Classic kuvion johdosta. Kuinka yksi Suomen tunnetuimmista ueheilijoista suostuu tähän pelleilyyn?
Kuutis
28/12/2016
Miksi Pääkallo käyttää ilmaisua salibandyura tässä yhteydessä. Sitä ei ole eikä sitä tule. Koskahan Vänttinen siirtyy vaikkapa mäkihyppääjäksi. Yhteistä harrastuspohjaa Matti Nykäsen kanssa kun on :D
silli
28/12/2016
Eipä nyt syytellä väärää tahoa kuitenkaan KUUTIS. "xxxx, kertoo Aamulehti." Muutenkin kauhea poru jatkuu aina kun Jarkosta jotain tiedotetaan. Classicin olisi vissiin parempi sanoa toimittajalle "no comments", niin monelta Pääkallon lukijalta jäisi myötähäpeät ja mielensäpahoittamiset unholaan.

Kyllä se Nokian Kristityt palloilijat on ja pysyy pikkuseurana vielä pitkään, vaikka nyt hyvin ovat kauden vetäneetkin. Kolmossijalta alueen kakkoseksi nousu on jo hyvä suoritus.

Kaikkea hyvää Nokialle myös uudelle vuodelle.
Bing Bong
28/12/2016
Olahin Pentti nähty Lassikin Reeneisä
Mitä
28/12/2016
Väliä?Kyllä sen sitten myöhemmin näkee pelaako vai eikö?sitäpaitsi Jakke on itse sanonut että pelaa jos ansaitsee pelata ja ei pelaa jos on huono.Ei Classic laita esim.ykköskentän laitaan mitään 4-divaritason pallonpyörittelijää
Osku
28/12/2016
Joko tässä on ollut poikkeuksellisen paljon epäonnea mukana (jota en skeptikkona usko) tai sitten alkuperäiset oletukset Jarkon kyvystä omaksua riittävät salibandytaidot muutamassa kuukaudessa ovat olleet epärealistisia. Jälkimmäisen osalta syyttävä sormi osoittaa Nykkyyn. Hän oli kaiken tämän alkuunpaneva voima ja Basso lähti tähän varmaan mukaan vain Nykyn takia. Keskeisin kysymys tässä Niemisjutussa onkin Nykyn ajatusmaailma ja arvostus lajia kohtaan. Onko tosiaan yhden Suomen parhaimman lajivalmentajan mielestä kansallisen huippusalibandyn taso sellainen, että eläköitynyt entinen tennistähti voi omaksua muutamassa kuukaudessa riittävän lajiosaamistason pelatakseen siellä, kunhan kuntoa riittää? Mikäli Jarkko pystyy tähän, se on suuri takaisku lajille. Mikäli ei pysty, se on silti suuri takaisku lajin sisäisen arvostuksen kannalta. Kuneliuksen blogin ensimmäiset kohdat olivat tekemisen taso ja ylpeys omasta lajista. Kuka voi uskoa tämän jälkeen lajin "tekemisen tasoon" tai olla edes ylpeä lajistaan, jos yhdessä Suomen johtavista seuroista ollaan sitä mieltä, että entisestä tennistähdestä voidaan tehdä SM-liigatason pelaaja muutamassa kuukaudessa?
Hah
28/12/2016
Joku sanoo Niemisen loukkaantumisten "todistavan salibandyn olevan kovempi laji kuin tennis". Huhhuijaa, mitä juttuja. Suurin osa kommenteista kuvaa ja alleviivaa täydellisesti suomalaisen urheilukansan enemmistön aliarvostavaa suhtautumista maailman kilpailtuimpaan yksilölajiin. On myös mahdoton ymmärtää vihamielistä suhtautumista siinäkin mielessä, että Jarkko on itse suhtautunut tähän kokeiluunsa (joka muuten on todella rohkea, ja osoittaa isoja ballseja) kaikin puolin salibandya arvostavasti ja sanonut, että yrittää parhaansa mutta voi olla ettei taso riitä. Puolikkaalla sanallakaan ei ole uhonnut tai olettanut mitään. Hävettää huomata, kuinka pikkusieluista ja kateellista jengiä on salibandyihmisetkin täynnä. Säälittävää.
HAHILLE
29/12/2016
Häpeän kuuluukin olla täysin Classicin puolella. Tällä markkinointipelleilyllä eivät osoita sitä kunnioitusta, joka Niemiselle kuuluisi.
Janne Aaltonen
29/12/2016
No, saihan Classic varmaan Jarkon avulla myytyä muutaman kausikortin enemmän. Harmittaa niiden ostaneiden puolesta, sekä siitä että myös herra Niemisen uskottavuus kärsii moisesta.
Juu
29/12/2016
Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun tennispelaaja haluaa liikkua vielä tennisuran jälkeenkin.
Jarkkohan pelaa, jos niin haluaa
29/12/2016
Onpas aikamoista oksennusta tämäkin kommenttiosio täynnä. Hävetkää salibandykansa!
S7
29/12/2016
Meitsiltä aina arvostus Suomen kovimmalle tennisässälle ja täällä aliarvostetulle lajille. Mutta niinku jo aikaisemmin laitoin, ei näytä Jakella riittävän säbään liigatasolle! Sinänsä ei yllätä, koska säbä on kovaa touhua ikämies ikäisille, etenkin huipputasolla ja yleisesti tuon ikäiset pelaa jo enempi öögällä ja kokemuksella kuin vauhdilla, ja nytkun noita ei ole, niin näyttäis ettei paikat vaan kestä. Sitä en osta, että lajin arvostus olisi yhdestä jätkästä kiinni.
Jakke
29/12/2016
Säbäliigan voi milloin vaan heittää 4 divaritason pelaajan hetkeksi heiluun, ei siitä hirveetä vahinkoo kerkee tuleen. Sama kun sm-liigaan pistäs 2-3divari pelaajan pyöriin, kyllä se sieltä hengissä vaihtoon tulis. Kiertelis laidat kaukaa ja pitäis pään pystyssä :) Mitään hyötyä tästä ei olis kummassakaan. Se on sitten eriasia kuka tällaiseen pelleilyyn lähtee.
S7
29/12/2016
Paitsi kummatkaan ylläolevat esimerkit ei kestäisi tason vaatimaa treenausta, ilman loukkeja!
Sillille
30/12/2016
Tuossa alkuperäisessä jutussa Aamulehti ei kyllä puhu salibandyURASTA mitään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.