Divarit

Divari-joukkue muuttaa uuteen kotihalliin kesken kauden

18.12.
2016
4 Kommenttia
6
Divarit
Punapaitainen Limingan Niittomiehet muuttaa Kempeleeseen. Kuva: Markku Taurama

Punapaitainen Limingan Niittomiehet muuttaa Kempeleeseen. Kuva: Markku Taurama

Miesten Divarissa pelaava Limingan Niittomiehet muuttaa uuteen kotihalliin kesken käynnissä olevan sarjakauden. Seura kertoi Facebook-sivuillaan, että edustusjoukkue tulee pelaamaan kotiottelunsa jatkossa Kempeleen Zemppi Areenalla.

Upouusi Zemppi Areena valmistuu vuoden 2017 alussa, joten LNM pelaa siellä jo kalenterivuoden ensimmäisen kotiottelunsa 7. tammikuuta.

Kempeleen uuden hallin katsomokapasiteetti on 400 paikkaa, mutta katsomoa pystyy tarvittaessa laajentamaan niin, että halliin mahtuu 800 katsojaa.

Ero on merkittävä aiempaan verrattuna, sillä entiseen kotiareenalle, Limingan liikuntahalliin, katsomoon mahtui istumaan ainoastaan 250 henkilöä.

Divarissa viidentenä oleva Niittomiehet hyvästeli vanhan kotihallinsa lauantaina, kun FBC Turku kaatui Limingan liikuntahallissa maalein 8–6.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Vikatimees
18/12/2016
Katsomokapasiteetin kasvattaminen tuskin oli se ensimmäinen asia pelipaikan vaihtoon. Katsojan kannalta iso muutos on se, että zempissä näkyy todennäköisesti koko kenttä! Vanhassa hallissa kentän etureunasta jäi n. neljän metrin kaistale näkemättä. Eilisessäkin pelissä Otson jäähyyn johtanut pelaaminen laidan lähellä jäi katsojilta näkemättä. Ei voinu katsojat alkaa tuomareita moittimaan...

Kuluva kausi on jo kolmas divarissa niittareille ja uskon, että LNM on yrittänyt hoputtaa kuntaa uuden hallin suunnitteluun koko tuon ajan. Nyt on keskusteluja, että jalkapalloilijat ja yleisurheilijat haluavat uuden oman hallin, jotta saataisiin enemmän harjoitteluvuoroja, johtuen salibandyn massiivisesta suosiosta Limingassa. Buumi onkin kova, pelaavathan C-junnut SM-sarjaa ja edustus divaria hyvällä tasolla.

Täytyy toivoa, että kunnan päättäjät herää todellisuuteen ja Liminkaan rakennetaan kunnon monitoimihalli, jossa on myös salibandyliigan sääännösten mukainen kenttä katsomoineen.

Muuten liikuntahalliin mahtuu katsojia enemmän kuin tuo 250. Viime kaudella jossain juhlapelissä oli yli 400 katsojaa paikan päällä, ahdasta oli....
Petteri
18/12/2016
Ihmettelinkin mistä se 5 min jäähy muka tuli.
Salomon
18/12/2016
Todella sääli, että LNM ei jatkossa pelaa kotiotteluitaan Limingassa, sillä Limingan liikuntahallilla on kuitenkin ollut hyvin mukava käydä otteluita katsomassa. Vieläpä kun salibandy on lajina niin mieluinen itselleni. Itselleni Niittomiesten kotiottelut eivät jatkossa ole ihan oikeita kotiotteluita, kun niitä ei pelata Limingassa.
Jani
19/12/2016
Kerran oon pelin Limingassa kattonut ja se riitti. Jos peliä katotaan, niin kyllä kenttä pitää näkyä kokonaan! Nythän noita tulevia pelejä vois jopa käydä kattoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.