Maajoukkueet

Epäselvä tilanne MM-finaalissa vietiin videotuomarille – Ruotsin toinen maali hyväksyttiin tarkistuksen jälkeen

11.12.
2016
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Salibandyn MM-finaali on käynnissä Riiassa. Kuva: Jussi Ojala

Salibandyn MM-finaali on käynnissä Riiassa. Kuva: Jussi Ojala

Ruotsin toinen maali MM-finaalissa hyväksyttiin vasta videotarkistuksen jälkeen. Tobias Gustafsson pääsi lyömään päädystä kimmonneen pallon maaliin.

Kymmenen minuutin kohdalla Rikard Eriksson laukoi pallon ohi Suomen maalin, ja takatolpalta Gustafsson pääsi lyömään palloa. Suomen maalivahti Eero Kosonen sai kaapattua pallon syliinsä, mutta hän oli Suomen epäonneksi maaliviivan väärällä puolella.

Latvialainen tuomaripari vei tilanteen videotarkistukseen, ja tilanteesta tuomittiin lopulta Ruotsille 0-2-maali. Alkuviikosta kisoissa ihmetytti videolta tarkistettu tilanne, jossa Viro sai maalin Kanadaa vastaan, vaikka pallo ei koskaan maalissa ollutkaan. Tuolloin videolta tarkistaminen ei onnistunut teknisistä syistä, mutta tällä kertaa vehkeet pelittivät.

Suomi-Ruotsi-finaali on ensimmäisellä erätauolla tilanteessa 2-2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.