Divarit

Ilkka: Salibandyliigan maalipyssy nähdään viikonloppuna Divarissa

03.12.
2016
14 Kommenttia
0
Divarit
Montako maalia Jari Hankkio iskee viikonloppuna Divarissa? Kuva: Juha Käenmäki.

Montako maalia Jari Hankkio iskee viikonloppuna Divarissa? Kuva: Juha Käenmäki.

Divarissa pelaava Nurmon Jymy saa neljä SPV-pelaajaa käyttöönsä viikonlopun ajaksi farmisopimuksen kautta.

Kyseiset pelaajat ovat Jari Hankkio, Harri Karjala, Tuomas Mustonen ja Henri Urmas Seinäjoen Peliveljistä. Vahvistukset ovat mukana viikonloppuna, jonka aikana Jymy kohtaa lauantaina Limingan Niittomiehet ja sunnuntaina Porin Karhut.

Jymyn valmentaja Jarmo Eteläaho ottaa liigavahvistukset avosylin vastaan.

– Peliveljillä on neljän viikon tauko peleissä, joten pojat saavat pelituntumaa ja vahvistavat massiivisesti meitä. Tekevät varmasti parhaansa, niin eiköhän se tuo hyviä asioita mukanaan, Eteläaho toteaa Ilkan uutisessa.

Joukkueet vetivät yhteistreenit keskiviikkona ja kvartetti oli Jymyn valmistavissa treeneissä torstaina.

Hankkio on varmasti kovin vahvistus sijalla 11 Divarin sarjataulukossa olevalle Jymylle. 25-vuotias laituri on mättänyt liigassa toiseksi eniten maaleja (21) ja on Salibandyliigan pistepörssissä kolmantena 11 ottelussa tekemillään 29 tehopisteellä.

Divariin nousseella Jymyllä on 12 ottelusta tilillä on neljä voittoa, yksi tasapeli ja seitsemän tappiota. Viidestä kotiottelustaan Jymy on voittanut vain yhden, kun HIFK kaatui 8-6.

Jymyn tehokkain on ollut Jose Kivipelto, joka on nakutellut tehot 16+6=22.

Aiemmin tällä kaudella farmisopimuksen kautta SPV:n ja Jymyn välillä ovat liikkuneet muun muassa Petro Rautio, Eetu Sariola, Janne Autio, Tony Koponen ja Arttu Hautabacka.

Ilkan uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mitä järkeä?
03/12/2016
Neljän viikon tauko peleistä? Keskellä kautta? Ei herranjestas sentään! Eikö liigaa voitaisi pelata ympäri vuoden esim. 2 peliä kuukaudessa, niin pysyisi tatsi koko ajan ;) Eikö liigaa voitaisi pelata myös maju-pelien aikaan, saisivat junnutkin maistaa miesten pelejä? t. Clässicin kannattaja
Tauko paikalla
03/12/2016
Liiga on tauolla senkin takia, että eiköhän koko salibandyliitto ole MM-kisoissa. Hoitamassa verkostoitumista ja yhteistyösopimuksia. Ts saunomassa :)
Nappo
03/12/2016
Nää on näitä suomiurheilun hienouksia:D vähä kuin jalkapallon veikkausliiga.. Pidetään keskellä kautta tauko, niin saadaan pelata ratkaisupelit pipo pääs räntäsatees:D
clässic
03/12/2016
Napolle: Eli sun puolesta voitaisi pelata MM-kisoja samaan aikaan kun kotimainen sarja jatkuisi?Paras ratkaisu olisi et MM-kisat pelattaisiin kauden päätteeksi.
Nappo
03/12/2016
Ei tokikaa:) kuhan halusin puhua välis jalkapallosta:D minunkin mielestä olis kaikista järkevintä et kisat olisi kauden päätteeksi.. Nyt moni joukkue pääsee treenaamaan täydellä rosterilla neljä viikkoa, ku esim. Classicilla puuttuu yli kentällinen pelaajia ja valmentaja treeneistä! Kai sekin jossain näkyy:)
Jarmovaan
03/12/2016
Lisäksi spevellä oli kolmen viikon tauko peleissä marraskuussa.Typerä ohjelma.
jes
03/12/2016
kyllä päättäjäherrat osaa,niinku suomes yleensäkkin.
S7
04/12/2016
Vehkaoja kommentoi kisojen paikkaa positiivisesti, siis diggas että pelaajan kannalta hyvä näin, ja varmaan kukaan kommentoijista ei ole ite pelannut. Joulukuu hyvä paikka, näkyvyyden kannalta, liiga voi ihan hyvin pitää taukoa...
Nappo
04/12/2016
Joo niin kehui ja toisaalta ku ajattelee nii ei tarvi ainakaa kilpailla mm lätkän kans katsojista
Mut sitte tohon jymyn eiliseen peliin! Oli Hankkiolla ahdasta kentällä, mut Urmas oli aika iskus, olis ollu tehot 0+6 jos kaverit pistelis tyhjiin sisään:)
Masa
04/12/2016
Onhan Saksan bundesliigassakin kuukauden tauko joulukuussa. Mut sekin sarja taitaa olla kommentoijien mielestä puuhastelua...
Fani
04/12/2016
Eihän tässä ole mitään mieltä, että SPV:n kaverit käy pelaamassa Nurmolle pisteitä, kun liiga on pitkällä tauolla. Liittokin voisi miettiä tällaisen mielekkyyttä.
Esaias
04/12/2016
Hyvä Masa!
Fanille
04/12/2016
Niin kauan kun järjestelmä on tällainen, niin miksei?
Mikä häntäpään joukkue kieltäytyisi, jos neljä liigapeluria olis tulossa vähän jeesiin?
Se, että mitä järkeä tässä on, onkin jo kokonaan eri kysymys :)
Masalle
04/12/2016
Bundesliigassa otteluohjelma on tosiaan tasapuolinen. Jokaisella joukkueella on koko ajan sama määrä pelejä ja samat peliviikonloput. Salibandyliigassa näin ei tosiaankaan ole. Pelipäivät on arvottu todella epätasaisesti kalenteriin; välillä on viikkojen tauko pelissä, vaikka MM-kisoja ei olisikaan menossa. Yleisö voi vain arvailla, että milloin pelataan. Kaiken huippu on laittaa Cupin pelit kalenteriin liigapelien viereiselle päivälle. Onko näitä suunnitelut joku vajaaälyinen? Ehkä Masa itse?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.