Ilkka: Salibandyliigan maalipyssy nähdään viikonloppuna Divarissa

Montako maalia Jari Hankkio iskee viikonloppuna Divarissa? Kuva: Juha Käenmäki.

Montako maalia Jari Hankkio iskee viikonloppuna Divarissa? Kuva: Juha Käenmäki.
Montako maalia Jari Hankkio iskee viikonloppuna Divarissa? Kuva: Juha Käenmäki.

Divarissa pelaava Nurmon Jymy saa neljä SPV-pelaajaa käyttöönsä viikonlopun ajaksi farmisopimuksen kautta.

Kyseiset pelaajat ovat Jari Hankkio, Harri Karjala, Tuomas Mustonen ja Henri Urmas Seinäjoen Peliveljistä. Vahvistukset ovat mukana viikonloppuna, jonka aikana Jymy kohtaa lauantaina Limingan Niittomiehet ja sunnuntaina Porin Karhut.

Jymyn valmentaja Jarmo Eteläaho ottaa liigavahvistukset avosylin vastaan.

– Peliveljillä on neljän viikon tauko peleissä, joten pojat saavat pelituntumaa ja vahvistavat massiivisesti meitä. Tekevät varmasti parhaansa, niin eiköhän se tuo hyviä asioita mukanaan, Eteläaho toteaa Ilkan uutisessa.

Joukkueet vetivät yhteistreenit keskiviikkona ja kvartetti oli Jymyn valmistavissa treeneissä torstaina.

Hankkio on varmasti kovin vahvistus sijalla 11 Divarin sarjataulukossa olevalle Jymylle. 25-vuotias laituri on mättänyt liigassa toiseksi eniten maaleja (21) ja on Salibandyliigan pistepörssissä kolmantena 11 ottelussa tekemillään 29 tehopisteellä.

Divariin nousseella Jymyllä on 12 ottelusta tilillä on neljä voittoa, yksi tasapeli ja seitsemän tappiota. Viidestä kotiottelustaan Jymy on voittanut vain yhden, kun HIFK kaatui 8-6.

Jymyn tehokkain on ollut Jose Kivipelto, joka on nakutellut tehot 16+6=22.

Aiemmin tällä kaudella farmisopimuksen kautta SPV:n ja Jymyn välillä ovat liikkuneet muun muassa Petro Rautio, Eetu Sariola, Janne Autio, Tony Koponen ja Arttu Hautabacka.

Ilkan uutinen aiheesta

14 comments

  1. Neljän viikon tauko peleistä? Keskellä kautta? Ei herranjestas sentään! Eikö liigaa voitaisi pelata ympäri vuoden esim. 2 peliä kuukaudessa, niin pysyisi tatsi koko ajan 😉 Eikö liigaa voitaisi pelata myös maju-pelien aikaan, saisivat junnutkin maistaa miesten pelejä? t. Clässicin kannattaja

  2. Liiga on tauolla senkin takia, että eiköhän koko salibandyliitto ole MM-kisoissa. Hoitamassa verkostoitumista ja yhteistyösopimuksia. Ts saunomassa 🙂

  3. Nää on näitä suomiurheilun hienouksia:D vähä kuin jalkapallon veikkausliiga.. Pidetään keskellä kautta tauko, niin saadaan pelata ratkaisupelit pipo pääs räntäsatees:D

  4. Napolle: Eli sun puolesta voitaisi pelata MM-kisoja samaan aikaan kun kotimainen sarja jatkuisi?Paras ratkaisu olisi et MM-kisat pelattaisiin kauden päätteeksi.

  5. Ei tokikaa:) kuhan halusin puhua välis jalkapallosta:D minunkin mielestä olis kaikista järkevintä et kisat olisi kauden päätteeksi.. Nyt moni joukkue pääsee treenaamaan täydellä rosterilla neljä viikkoa, ku esim. Classicilla puuttuu yli kentällinen pelaajia ja valmentaja treeneistä! Kai sekin jossain näkyy:)

  6. Lisäksi spevellä oli kolmen viikon tauko peleissä marraskuussa.Typerä ohjelma.

  7. Vehkaoja kommentoi kisojen paikkaa positiivisesti, siis diggas että pelaajan kannalta hyvä näin, ja varmaan kukaan kommentoijista ei ole ite pelannut. Joulukuu hyvä paikka, näkyvyyden kannalta, liiga voi ihan hyvin pitää taukoa…

  8. Joo niin kehui ja toisaalta ku ajattelee nii ei tarvi ainakaa kilpailla mm lätkän kans katsojista
    Mut sitte tohon jymyn eiliseen peliin! Oli Hankkiolla ahdasta kentällä, mut Urmas oli aika iskus, olis ollu tehot 0+6 jos kaverit pistelis tyhjiin sisään:)

  9. Onhan Saksan bundesliigassakin kuukauden tauko joulukuussa. Mut sekin sarja taitaa olla kommentoijien mielestä puuhastelua…

  10. Eihän tässä ole mitään mieltä, että SPV:n kaverit käy pelaamassa Nurmolle pisteitä, kun liiga on pitkällä tauolla. Liittokin voisi miettiä tällaisen mielekkyyttä.

  11. Niin kauan kun järjestelmä on tällainen, niin miksei?
    Mikä häntäpään joukkue kieltäytyisi, jos neljä liigapeluria olis tulossa vähän jeesiin?
    Se, että mitä järkeä tässä on, onkin jo kokonaan eri kysymys 🙂

  12. Bundesliigassa otteluohjelma on tosiaan tasapuolinen. Jokaisella joukkueella on koko ajan sama määrä pelejä ja samat peliviikonloput. Salibandyliigassa näin ei tosiaankaan ole. Pelipäivät on arvottu todella epätasaisesti kalenteriin; välillä on viikkojen tauko pelissä, vaikka MM-kisoja ei olisikaan menossa. Yleisö voi vain arvailla, että milloin pelataan. Kaiken huippu on laittaa Cupin pelit kalenteriin liigapelien viereiselle päivälle. Onko näitä suunnitelut joku vajaaälyinen? Ehkä Masa itse?