Maajoukkueet

Kollegoilta arvostusta – Petri Kettusesta Vuoden Valmentaja

30.12.
2016
8 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Petri Kettunen sai komean kunnianosoituksen Suomen Valmentajilta. Kuva: Salibandyliiga

Petri Kettunen sai komean kunnianosoituksen Suomen Valmentajilta. Kuva: Salibandyliiga

Suomen salibandyn MM-kultaa johdattanut Petri Kettunen on Suomen Valmentajien valinta Vuoden Valmentajaksi vuonna 2016. Kettunen on täten historian ensimmäinen salibandyvalmentaja, joka palkitaan Vuoden Valmentajana.

Kettusen valintaa puolsi erityisesti Suomen menestys MM-kisoissa.

– Maailmanmestaruus tässä ruotsalaisten kansallislajissa on harvinaista herkkua meille suomalaisille. Petri Kettusen rauhallisuus, analyyttisyys ja humaani valmennusote ovat niitä hyvän valmentajan ominaisuuksia, joilla joukkueen luottamus ja sen kautta huipputulokset voidaan saavuttaa, Suomen Valmentajien väistyvä puheenjohtaja Kari Niemi-Nikkola ilmaisi Suomen Valmentajien uutisessa.

Vuoden Valmentaja -valinnan teki Suomen Valmentajien hallitus. Menestys ei ollut ainoa kriteeri valintaa tehdessä, vaan ”valinnan perusteena pidetään nykyisin sitä, että valmentajan osaaminen on kokonaisvaltaista ja ilmenee tuloksina, osaamisena ja vaikuttavuutena.” Kettunen palkitaan vuoden 2017 aikana arvokkaassa tilaisuudessa.

Suomen Valmentajat on valinnut Vuoden Valmentajan vuodesta 1978 lähtien. Vuosina 1999-2010 valmentajia palkittiin useammissa kategorioissa, mutta vuodesta 2011 eteenpäin on palkittu ainoastaan yksi valmentaja per vuosi. Petteri Nykky arvostettiin vuonna 2010 ”Vuoden valmentajaksi joukkuelajissa”, mutta salibandyvalmentajaa ei ole aiemmin palkittu kaikki lajit huomioivassa kategoriassa. Kettunen arvostettiin tänä vuonna myös joulukuun parhaaksi valmentajaksi.

Petri Kettunen Vuoden Valmentajaksi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ET soittaa kotiin
30/12/2016
Paska meriitti. Kenkää tollaiselle. t. SSBL
S7
30/12/2016
Peukkua et:lle!!
Vilu-Ville
30/12/2016
Kettusen Pete on nero!
Joopajoo
30/12/2016
Jäätävää ylireagointia tää palkinto, otti samat vanhat kehäraakit kisoihin jotka aivan paperia kun nuoret hoiti homman kotiin. Ulos kettuspete!
Kannustaja
30/12/2016
Törkeitä kommentteja joiltakin.Taitaa kateus vaan iskeä!
ONNEA PETELLE!Joukkue on joukkue jossa on hyväkin olla "vanhoja" ja uusia,jokainen tuo oman panoksensa peliin...toiset enemmän toiset vähemmän.Kaikkia tarvittiin!
Junnu#8
30/12/2016
Jukka Jalonen ja nuoret u20 maailmanmestari! Siinä olisi ollut oikia valinta!
S7
30/12/2016
Eipäs ku Rautakorpi ja Urama!
Antti Hänninen
31/12/2016
Kettunen laitto Vaaran rintataskuunsa. Valmennusryhmä paino kotiläksyt ja teki duunit, selvitti miten Ruotsi pelaa ja sitten sekotti Ruotsin pallollisen pelin ja puolusti hienosti. Ei olis ennen matsia uskonu... Taktinen voitto, Suomi oli taktisesti pallottomassa pelissä selkeästi edellä ja se tasoitti pallollisenkin. Valmennuksella siis iso rooli goldissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.