Maajoukkueet

Kuva: Presidentti onnitteli maailmanmestareita – Teemu Selänne suitsutti Twitterissä

12.12.
2016
5 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Suomen miesten salibandymaajoukkue voitti sunnuntaina MM-kultaa kukistettuaan Ruotsin MM-finaaliin rankkarikisassa. Mestaruuden myötä onnitteluita on satanut sangen arvovaltaisilta tahoilta.

Presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio onnittelivat maajoukkuetta kirjeitse. Näin teki tiettävästi myös pääministeri Juha Sipilä.

Tunnetuista henkilöistä muun muassa kokoomusministeri Sanni Grahn-Laasonen, Kokoomuksen kansanedustaja Alexander Stubb, SDP:n kansanedustaja Eero Heinäluoma ja ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne ovat onnitelleet mestareita Twitterissä.

Kuva: Kuvakaappaus Salibandyliigan Facebook-sivulta

Kuva: Kuvakaappaus Salibandyliigan Facebook-sivulta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minäpahoitinmieleni
13/12/2016
Stubb ja Sipilä voisivat vaan olla hiljaa.
Antti
13/12/2016
Kova juttu,hyvä äijät!!!
Arto Kilponen
13/12/2016
Miten tuo Haukion nimenselvennös on aseteltu noin? :D
tukihenkilö
13/12/2016
Tuskin näitä presidentin rouvan korkean viran haltija itse allekirjoittaa, avustaja tulostaa lomakkeen. Siksi Jennin "allekirjoitus" sisältää muutaman ylimääräisen välilyönnin. Avustajan moka. Olisiko Jenni kuullutkaan koko pelistä?
Arto Kilponen
13/12/2016
Toinen mikä paistoi silmään, niin tasavallan presidentin virallisessa onnittelukirjeessä "!!!". Kas kun ei ole "!!!11" :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.